Γενικά Το παπαγαλακι το'σκασε

Φρόντισε αν υπάρχουν κατσαρόλες που βράζουν την κουζινα ή να τις αποσύρεις απο την φωτιά ή να βαλεις καπάκι.
Για κατσαρόλες που βράζουν είμαστε;:)
Ούτε καφέ να πιω δεν έφτιαξα σήμερα:D
Έχουν περάσει πάντως 2 ώρες και αυτός εκεί, πάνω στο χωνί και όλη η ιστορία έγινε επειδή φοβήθηκα να τον πιάσω, μήπως και του κάνω κακό.
 
Αγχώθηκα αρκετά, αλλά εδώ και 5 λεπτά ο μικρός ο Τιραμόλα είναι μέσα στο καινούργιο του σπίτι (κλουβί), μετά από 5 ολόκληρες ώρες. Αυτή την στιγμή τρώει, άν και είναι λίγο σοκαρισμένος ακόμη και δεν με αφήνει να τον πλησιάσω. Θα ξανασυνηθίσει όμως σίγουρα.
Άν δεν "βοηθούσα" δεν ξέρω πότε θα κατέβαινε από μόνος του.
Πήγα στην κουζίνα, αποφασισμένος να τελειώσει αυτή η ιστορία. Μετά από λίγο κατέβηκε πιο χαμηλά, στο καπάκι του απορροφητήρα. Του έτεινα μία πατήθρα, ανέβηκε σε αυτή, αλλά μόλις τον πλησίασα στην πόρτα του νέου κλουβιού, ξαναέφυγε.
Προσπάθησα εκ νέου με την πατήθρα, αλλά αυτή την φορά, τον έβαλα μπροστά στην πόρτα του παλιού του κλουβιού, οπότε και μπήκε μέσα.
Έβαλα τα κλουβιά πόρτα-πόρτα αλλά δεν έλεγε να μετακομίσει.
Αποφάσισα τότε να κάνω αυτό που πριν φοβόμουν να κάνω. Έβαλα το χέρι στο κλουβί τον έπιασα και τον έβαλα στο μεγάλο κλουβί.
Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν τόσο επίφοβο όπως νόμιζα, απέκτησα αυτή την εμπειρία και ησύχασα και από αυτό το "ταμπού" που είχα.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά η Τζιτζίκα, άρχισε να μισομπαίνει σήμερα στην φωλιά και να κουρνιάζει στην πατήθρα της και όταν και αν βγούνε πουλάκια, δεν θα φοβάμαι πλέον να τα πιάσω.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού
 
  • Like
Αντιδράσεις: mariah
τελειο συναισθημα η επιστροφη του ασωτου υιου ε;🙂μπραβο! Τετοια κανυν+μασ λιωνυν😛για να μη το ξανασκασει εχω να συ προτεινω να ισιωσεισ1συνδετηρα+να ενωσεισ τ κινυμενο+σταθερο καγκελο. Τυλιξε το κανα2φορεσ+ετοιμο! Εγω ετσι εκανα+ησυχασα γιατι τLovebird μου το σκαγε συνεχεια!+ειναι καλο να τα βγαζεισ+λιγο εξω για να τα βλεπει ο ηλιοσ🙂
 
Back
Top