Κι όμως! Αυτός ο εκτροφέας έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα σπάνια ΣΠΟΥΡΓΙΤΟΚΑΝΑΡΑ! Ναι, σπουργιτοκάναρα! Το βίντεο τα αποκαλύπτει όλα!
Άσε που δεν ζευγαρώνουν καν με καναρίνια εκτός Αλγερίας. Είναι κι αυτό.Τα σπουργίτια δεν έχουν ούτε ελκυστικό χρωματισμό και η φωνή τους κάθε άλλο πάρα μελωδική μπορεί να χαρακτηριστεί!
Όχι.Πιστευεις Σταυρο αυτο θα μπορουσε να γινει;
Αλίκη μου, γενικά εγώ παρακολουθώ κάθε μέρα βίντεο με αναπαραγωγή οικόσιτων πουλιών, από πείσμα! Τι εννοώ; 'Εχω δοκιμάσει τρεις φορές με ένα ζευγάρι πράσινα καναρίνια και για ποίκιλους λόγους τα αυγά ήταν άσπορα! Έτσι διαβάζω συνέχεια άρθρα για αναπαραγωγή καναρινιών και παρακολουθώ βίντεο, ώστε φέτος να καταφέρω να βγάλω μικρά!Που το βρηκες βρε αθεοφοβε αυτο το βιντεο; Εντυπωσιακο! Εμενα μ αρεσουν τα σπουργιτακια! Και οταν κελαιδουν! Ειναι τοσο γλυκα! Μηπως το σπουργιτι αυτο το πηρε απο καμμια φωλια οταν ηταν μωρο και το μεγαλωσε και αυτο ως ημερο και εξημερωμενο ζευαρωσε με την καναρα; Πιστευεις Σταυρο αυτο θα μπορουσε να γινει; Παντως και τα σπουργιτοκαναρα μ αρεσαν! Πολυ ομορφα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας