Το σπανιότερο και πολύ περίεργο υβρίδιο!

Ε, ναι βέβαια! Συμφωνώ μαζί σας παιδιά! Πάντως πώς τα κατάφερε ο άνθρωπος και έβγαλε τέτοια πουλιά! Αν και κρίμα που έχασε την ελευθερία του το σπουργιτάκι για αυτήν την ανόητη και πολύ περίεργη κατά την γνώμη μου, απόφαση του εκτροφέα.

Δεν το εχει προσπαθησει μου ειπε.
Πώς τα καταφέρνει ο φίλος σας κ. Γιώργο και βγάζει μεταλλαγμένα σπουργίτια; Και τι χρώματα σπουργίτια έχει καταφέρει να βγάλει; Μου κινήσατε την περιέργεια!

Που το βρηκες βρε αθεοφοβε αυτο το βιντεο; Εντυπωσιακο! Εμενα μ αρεσουν τα σπουργιτακια! Και οταν κελαιδουν! Ειναι τοσο γλυκα! Μηπως το σπουργιτι αυτο το πηρε απο καμμια φωλια οταν ηταν μωρο και το μεγαλωσε και αυτο ως ημερο και εξημερωμενο ζευαρωσε με την καναρα; Πιστευεις Σταυρο αυτο θα μπορουσε να γινει; Παντως και τα σπουργιτοκαναρα μ αρεσαν! Πολυ ομορφα!
αν και αργα γιατι τωρα ειδα αυτο το post... Ο πατερας μου μου ειχε πει πως οταν ηταν μικρος επερναν τα μικρα σπουργιτια απο τις φωλιες και τα βαζανε σε μεγαλες κλουβες και μετα απο λιγο καιρο τα αφηναν ελευθερα... Τωρα για ποσο καιρο τα κραταγανε δεν ξερω.. Αλλα μου ειχε πει οτι εαν το σπουργιτι το βαλεις απο μικρο σε κλουβι μπορει να ζησει αλλα ποτε δεν κρατησανε κανενα για πολυ καιρο μεσα σε κλουβι...

Παιδιά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο.. Ο οργανισμός της κανάρας, απορρίπτει σαν ξένο το σπέρμα του σπουργιτιού γιατί δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των δύο αυτών ειδών... Μην πιστεύετε ότι βλέπετε... (αλλιώς ας πιστέψουμε και τους Ρώσους που ισχυρίζονται ότι τα iphones κατασκευάστηκαν από aliens και υπάρχουν στον κόλπο του Μεξικού)
*Παιδιά, συγνώμη για το off topic (θα το αφαιρέσω αργότερα), αλλά έχουμε παρανοήσει τελείως.. Καλό χρυσό το ίντερνετ, αλλά ενίοτε πηγή παραπληροφόρησης.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Σχετικά θέματα

Απαντήσεις
7
Προβολές
469
Back