Καλά τότε δεν με σώνει τίποτα!Μην είσαι σίγουρος πως με αυτό τον τρόπο θα σταματούσε.. Έτυχε :)
Καλά τότε δεν με σώνει τίποτα!Μην είσαι σίγουρος πως με αυτό τον τρόπο θα σταματούσε.. Έτυχε :)
Μπορείς να έχεις μαζί σου πχ ένα καλαμάκι ή ένα χάρτινο μπαλάκι, κάτι δηλ ώστε να τον παρασύρεις ν΄ασχοληθεί με κάτι άλλο όταν ξεκινήσει να σε δαγκώνει... Κάνε πειράματα να δεις τι θα πιάσει:). Τον βγάζω από το κλουβί έρχεται όπως πάντα στο γόνατό μου με πλησιάζει και τον χαϊδεύω στο κεφάλι. Μετά από λίγο αρχίζει να τσιμπάει την μπλούζα το σορτσάκι...
Αν τον πιάσω από το λαιμό θα πιάσει λες; Εδώ μου κάνει personal training!Μπορείς να έχεις μαζί σου πχ ένα καλαμάκι ή ένα χάρτινο μπαλάκι, κάτι δηλ ώστε να τον παρασύρεις ν΄ασχοληθεί με κάτι άλλο όταν ξεκινήσει να σε δαγκώνει... Κάνε πειράματα να δεις τι θα πιάσει:)
Εδώ θα φανεί το ταλέντο του καθενός σας, άντε να δούμε ποιος θα επικρατήσει ποιου... Εδώ μου κάνει personal training!
Εγώ με διαφορά στα σημείαΕδώ θα φανεί το ταλέντο του καθενός σας, άντε να δούμε ποιος θα επικρατήσει ποιου
Το θέμα είναι να μην του δίνεις ''αφορμές'', να του αλλάζεις τις συνήθειες ώστε... Το ένα να μην φέρνει το άλλο...Νομίζω πάντως ότι δύσκολα θα φτιάξει. Είναι πολύ νευρικό πουλί... Έρχεται στην αγκαλιά μου να παίξει, γυρίζει ανάσκελα να παίξει και εκεί που πάω να τον χαιδεψω με πιάνει με τα νύχια του και αρχίζει ο κοπτοράπτης...
Εγώ με διαφορά στα σημεία
[automerge]1561492444[/automerge]
Νομίζω πάντως ότι δύσκολα θα φτιάξει. Είναι πολύ νευρικό πουλί... Έρχεται στην αγκαλιά μου να παίξει, γυρίζει ανάσκελα να παίξει και εκεί που πάω να τον χαιδεψω με πιάνει με τα νύχια του και αρχίζει ο κοπτοράπτης...
Εγώ με διαφορά στα σημεία
[automerge]1561492444[/automerge]
Νομίζω πάντως ότι δύσκολα θα φτιάξει. Είναι πολύ νευρικό πουλί... Έρχεται στην αγκαλιά μου να παίξει,
Και προσπαθώ ειλικρινά... Είμαι δεν είμαι κουρασμένος όταν γυρίζω από την δουλειά ασχολούμαι μαζί του. Όταν τον βάζω για ύπνο κάθομαι να φάω. Για να περνάω χρόνο μαζί του.Συμφωνώ μαζί σου Παναγιώτη. Δύσκολα θα φτιάξει, πολύ δύσκολα. Κι αυτό διότι δεν μεγάλωσε σωστά και δεν φταις εσύ γι'αυτό. Η συμπεριφορά αυτή εμένα μου δείχνει ότι δεν γνώρισε γονείς αλλά και ότι δεν κοινωνικοποιήθηκε απο νωρίς κι όσο έπρεπε με άλλα πουλιά. Γι'αυτό φέρεται έτσι "αλλοπρόσαλλα". Συνήθως αυτά τα προβλήματα τα έχουν τα πουλιά που έφυγαν απο τη φωλιά πριν καν ανοίξουν τα μάτια τους και είτε μεγάλωσαν μόνα τους είτε αποχωρίστηκαν τα αδέρφια τους πριν αναπτύξουν κοινωνική συμπεριφορά. Έχουν κάτι σαν κρίση ταυτότητας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας