Γενικά Το lovebird που βρηκα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Zelda
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τώρα το είδα Νικόλ μου είναι πανέμορφο, πανέμορφο να το χαίρεσαι... Δεν λες που σώθηκε απ του γάτου τα δόντια!
Αν κάποιος το έχασε θα έχει βάλει ο ίδιος αφισάκια στα πετ σοπς δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι. Άλήθεια με το παιδί που βρήκε στα Μελίσσια τον μεγάλο παπαγάλο τι έγινε;
 
α δε ξερω για πιον λες, εγω δε μενω μελισσια")
 
Μαρία, αν αυτός που το έχασε δεν έχει υπολογιστή ίσως να μην σκέφτηκε να βάλει αφισάκια. Γι' αυτό μερικές αφίσες απο τη Νικόλ ίσως να βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση. Φυσικά στις αφίσες καλό είναι να μην βάλει φωτογραφία του πουλιού, και αν κάποιος επικοινωνήσει να του το δωσει μόνο αν της πει τον αριθμό του δαχτυλιδιού.
 
Μαρία μου εγώ εχω δει και γιαγιάδες να κολλάνε χαρτάκια που ψάχνουν γατάκια και σκυλάκια. Αν κάποιος έχει ζώο και το χάσει και δεν κάνει καμμιά κίνηση να το βρει δεν του αξίζει να του το πας έτοιμο γιατί απλά θα το ξαναχάσει. Αν, που θα πηγαίνεις στα πετ σοπς όλα χειρόγραφα είναι τα αφισάκια. Δεν λέμε να το ψάχνει και να το κρατήσεις αλλά βάζοντας η Νικόλ αφισάκια μπορεί να το ζητήσει άλλος απ τον ιδιοκτήτη του. Γι αυτό λέω να κοιτάξει, να δει αν ζητείται από κάποιον.Αλλά η ίδια να μην κάνει κάτι, εξ άλλου το είπε εδώ τι άλλο να κάνει; Αν κάποιος απο μας δεί να το ψάχνουν θα ενημερώσει.
 
Back
Top