εχουμε καποιο λινκ?Ενα κλουβι που μου αρεσει πολυ ειναι το Οrient ειναι αρκετα πιο φθηνο απο 150€
εχουμε καποιο λινκ?Ενα κλουβι που μου αρεσει πολυ ειναι το Οrient ειναι αρκετα πιο φθηνο απο 150€
Αν αυτό είναι μεζονέτα, εγώ είχα συνοικία ολόκληρη χαχαΔες και το ferplast επώνυμο ποιοτικό και στα αρχικά χρήματα που έδωσες, Κλουβι μεζονέτα Εκαλης
Σωστά, είναι πολύ ποιοτικά κλουβιά αλλά δεν έχουν σχάρα.Tα ferplast δεν έχουν σχάρα αν δεν κάνω λάθος.
Επιστροφή χρημάτων θα γίνειΚαλές οι προτάσεις παιδιά αλλά τα καταστήματα δεν συνεργάζονται με όλες τις εταιρείες. Πιο σωστό είναι να γίνει πρόταση από τις διαθέσιμες επιλογές του συγκεκριμένου καταστήματος, αρχικά, για να γίνει προσπάθεια αντικατάστασης και εάν αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων και έπειτα αναζήτηση νέας αγοράς.
Σωστά, είναι πολύ ποιοτικά κλουβιά αλλά δεν έχουν σχάρα.
Δείτε και το διάκενο αν είναι οκ.αλλά δεν έχει οριζόντια τα κάγκελα.
μεχρι 1.50 ειναι? η 1.25?Δείτε και το διάκενο αν είναι οκ.
καλα απο το ενα οριζοντιο στο αλλο δεν νομιζω να φτανει βλεπω λιγο μεγαλη την αποσταση.@tselehub Η επιλογή σου είναι πολύ καλή.Το κλουβί έχει και οριζόντια πιασιματα για το πουλί,το μόνο που με προβληματίζει είναι η απόσταση ύψους μεταξύ τους,άν δηλαδή μπορεί εύκολα ο μικρός να πιαστεί και να σκαρφαλώσει.Αν έχεις την δυνατότητα κοίταξε το.Καλημέρα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας