Ασθένειες Το timbrado μου έχει πρόβλημα στο πόδι, δεν το πατάει καθόλου

PanagiotisAgrinio

PB Member
Εγγραφή
8 Απρ 2020
Μηνύματα
518
Πόλη
Αγρίνιο
Καλημέρα παιδιά σήμερα βλέπω να έχει ένα πρόβλημα το ποδαράκι του, δε το πατάει καθόλου.. Τι μπορεί να έχει πάθει? Από όρεξη είναι μια χαρά και τραγούδησε το πρωί και έφαγε.Υποψιαζομε το κλουβί του επειδή είχα μια πατηθρα ψηλότερα μήπως δεν είχε τόσο χώρο να κατέβει και χτυπούσε κάπως.Σήμερα το πρωί πρέπει να χτύπησε κάπου γιατί μέχρι χτες ήταν μια χαρά. Να τον πάρω μέσα που έχει περισσότερο ζέστη ώστε να αναρρώσει ταχυτερα?
 

Συνημμένα

  • 01.webp
    01.webp
    77,1 KB · Προβολές: 23
  • 02.webp
    02.webp
    59,2 KB · Προβολές: 22
Δεν διακρίνεται κάτι στη φωτογραφία. Χρειάζεται έλεγχος (ή φωτογραφία για εμάς) του πέλματος και της περιοχής του ποδιού στο σημείο του δαχτυλιδιου για να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο θέμα εκεί.

Την πλαστική πατήθρα πότε την είχε; Την έχει ακόμη; Ρωτώ γιατί στη δεύτερη φωτογραφία του κλουβιού που μας δείχνεις οι πατήθρες είναι ξύλινες.
 
@Stavros Πλαστική πατηθρα δεν είχα ποτέ. Στη πρώτη φώτογραφια τον έβαλα το πρωί μέχρι να καθαρίσω το κλουβί του και να ανατοποθετησω την μια ψηλότερη πατηθρα στο ύψος της αλλης. Το πουλακι πλέον είναι μια χαρά δεν ξέρω τι μπορεί να είχε γίνει πάντως τώρα το πατάει κανονικά και γλώσσα δε βάζει μέσα του. Είναι ο παλιός καλός εαυτός του. Ίσως να ήταν κάτι σαν στραμπουληγμα ή κάτι που δεν γνωρίζω. Τέλος πάντων το πουλακι είναι μια χαρα👍
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Με ναυλον μόνιμα ώστε να μη το χτυπάει ο αέρας. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται στη 2η φωτογραφία. Το δένω με τα πιαστράκια του πάτου του κλουβιου και εφαρμόζει ακριβως. Εκείνη την ώρα το καθάριζα για αυτό φαίνεται έτσι.
 
Καλό είναι το ναύλον ή η σήτα ή οτιδήποτε άλλο βάζουμε στο κλουβί να έχει απόσταση από τα κάγκελα του κλουβιού γιατί καμιά φορά πιάνονται τα νύχια τους με αποτέλεσμα να τραυματίζονται.
 
Back
Top