Διατροφή Τροφή για παπαγαλάκια ανακατεμένη με τροφή καναρινιών σε budgie

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Toliscr7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Toliscr7

PB Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2020
Μηνύματα
571
Πόλη
Λάρισα
Καλησπέρα να είσαστε καλά στην υγεία σας, έχω μια απορία σχετικά με ένα βιντεακι που είδα στο YouTube το οποίο ένας έβαζε στο budgie του τροφή καναρινιών μαζί για παπαγαλάκια (τις ανακάτευε για να γίνουν) αυτό είναι σωστό να το τρώει κάποιο budgie?
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
το οποίο ένας έβαζε στο budgie του τροφή καναρινιών μαζί για παπαγαλάκια
Οι τροφές των καναρινιών και των budgie έχουν πολλούς σπόρους που είναι ίδιοι και χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες συσκευασίες.
 
Θεωρητικά κακό δεν είναι καθώς τα μείγματα των καναρινιών έχουν πολλούς κοινούς σπόρους με αυτά για μικρούς παπαγάλους, σε διαφορετική αναλογία, όπως γράφτηκε και παραπάνω. Οι γνωστές εταιρείες του χώρου όμως, υποτίθεται ότι παρασκευάζουν το κάθε μείγμα σύμφωνα με τις διατροφικές ανάγκες του εκάστοτε είδους και δεν είναι ωφέλιμο να το "νοθεύουμε" και να αλλοιώνουμε τη σύστασή του γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τρέφονται σωστά τα πουλάκια και είτε να αδυνατίζουν είτε να παχαίνουν υπερβολικά. Επίσης, γενικά, οποιαδήποτε πληροφορία διαβάσουμε ή δούμε στο διαδίκτυο (YouTube, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ.α.) καλό είναι να την "φιλτράρουμε" πριν την αποδεχτούμε καθώς έχουμε γεμίσει ειδήμονες του πληκτρολογίου διαφόρων ειδικοτήτων - γιατρούς, δικηγόρους, πολεμιστές, μάγειρες, εκτροφείς, κτηνίατρους και ένα σωρό άλλους. Οπότε καλά έκανες και ρώτησες.
 
Back
Top