Ασθένειες Τρώει μόνο μαλακούς σπορους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ianos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Η πτηνίατρος βρήκε πολλούς βάκιλλους στα κόπρανα όπως και ζυμομύκητες. Την περίπτωση της καλλιέργειας την αρνήθηκα, διότι θεωρω οτι ο χρόνος πιέζει. Μου πρότεινε να φτιάξω διάλυμα νυσταμυσιν 1/000 και σε αυτο να προσθέτω την αντιβίωση και να δίνω και στο στομα δυο τρεις σταγόνες. Λέει οτι το πουλακι εχει μια πολυ δυνατή γαστρεντερίτιδα, την οποία δεν ειναι απαραίτητο οτι την κόλλησε απο κάπου, το θέμα περιπλέχθηκε και απο μύκητες, λόγω διατάραξης της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου
Το ότι ξέρουμε τι έχει σημαίνει πως έχει γίνει η μισή θεραπεία! Και αφού τρώει:
Τρώει περιλα, κία, καμελίνα, full stop.
εγώ είμαι αισιόδοξη! Θα τα καταφέρει το κορίτσι γιατί βρίσκεται στα καλύτερα χέρια! Εύχομαι γρήγορα να επανέλθει και να πιάσει άμεσα η θεραπεία!
 
Κρίμα, κρίμα, γι' αυτό για σένα για τις προσπάθειές σου για την στεναχώρια σου ☹
 
Τι να πω; Πολύ κρίμα. Και γω περίμενα ότι θα τα καταφέρει το καημενουλι. Έκανες ότι μπορούσες Γιάννη. Καλό του ταξίδι.
 
Πππφφφ δεν την άντεξε την αντιβίωση.. Μάλλον παραήταν αδύναμο και είχε καταβεβληθεί ο οργανισμός της για να αντέξει την θεραπεία. Γιάννη μου λυπάμαι πολύ... σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Να το ξέρεις από αυγό, να το πονάς να το τρέξεις να δεις τι έχει και μόλις βρήκες μια αρχή να το χάνεις.. Το έχω πάθει.. Καλό ταξίδι στο μικρούλι! ☹
 
Παρακολουθω το θεμα και σε συγχαιρω Γιαννη για την προσπαθεια. Δυστυχως καποιες φορες γινονται αυτα... καλο του ταξιδι.
 
Πραγματικα δεν ξερω τι να πω: συνέχεια σκέφτομαι οτι οσο έπαιρνε amoxil τόσο γινόταν καλύτερα. Η aviomysin, ο μαϊντανός δλδ, που δίνουν οι πάντες για κάθε πάθηση δεν τη βοήθησε. Βέβαια δεν μπορώ να ξερω και την εξέλιξη που θα είχε σε κάθε άλλη περίπτωση. Μάλλον έπρεπε να ακολουθήσω το ένστικτό μου και μονο.
Ειμαι θλιμμένος φυσικά, σκέφτομαι οτι τουλάχιστον το πουλακι δεν υποφέρει πλέον και οτι ίσως, να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο, δεν έχω όλο αυτο το άγχος που με συνέτριβε συνεχόμενα, αλλα δεν παύει το πουλι να πέθανε. Δεν ειναι τόσο η απώλεια που με απασχολεί, ούτε κι ο εαυτός μου. Ειναι κυρίως η - στο μυαλό μου αναίτια ταλαιπωρία που πέρασε, με μια μη αναστρέψιμη κατάληξη.
Σας ευχαριστω όλους για την συμπαράστασης σας, για την ενσυναισθηση που έχετε και για τη συμπόνοια που δείχνετε στα ζωντανά.
 
Ειναι κυρίως η - στο μυαλό μου αναίτια ταλαιπωρία που πέρασε, με μια μη αναστρέψιμη κατάληξη.
... Και σκέφτεσαι και ΑΝ είχα κάνει αυτό και ΑΝ είχα κάνει εκείνο τώρα μπορεί να ζούσε.. και βασανίζεσαι όπως όλοι μας... ☹
 
Γιάννη.. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ! Έκανες ότι μπορούσες,έτρεξες,ρώτησες,έδωσες-πήρες, προσπάθησες και σου αξίζει κάθε έπαινος γι'αυτό!
 
Λυπάμαι και εγώ Γιάννη. Η θλίψη σου είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αλλά να σκέφτεσαι ότι δεν το άφησες στην τύχη του. Είσαι αξιέπαινος για ότι έκανες όχι μόνο γι' αυτό που χάθηκε, αλλά και για όλα όσα έχεις και φροντίζεις με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως με αγάπη.
 
Back
Top