Υιοθεσία budgie

Καλησπέρα σε ολους ,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αρσενικό μπάτζι (Budgie) στην περιοχή της Αθήνας, αποκλειστικά από ερασιτέχνη η επαγγελματία εκτροφέα γιατι δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τα πετ σοπ.
Ιδανικά ψάχνω ένα πουλάκι νεαρό σε ηλικία (περίπου μεχρι 12 μηνών), το οποίο να φέρει κλειστό δαχτυλίδι συλλόγου και να είναι ήμερο ταϊσμένο στο χέρι (hand-reared).
Ο λόγος που αναζητώ ήμερο πουλάκι είναι για να γίνει παρέα με ένα ήδη υπάρχον αρσενικό Budgie που έχω στο σπίτι (περίπου ενός έτους, που μόλις βγήκε από την εφηβεία). Το δικό μου πουλάκι προέρχεται από pet shop απο μια φιλη π δεν μπορουσε να τον κρατησει , είναι αρκετά φοβικό με την ανθρώπινη παρουσία αλλα κατα τα αλλα πολυ καλα στη διαθεση ,επικοινωνια και συμπεριφορα.
Φυσικά θα τηρηθεί αυστηρά η απαραίτητη καραντίνα 30 ημερών σε ξεχωριστό δωμάτιο πριν τη γνωριμία τους.Με ενδιαφερει πολυ το ατομο π θα επικοινωνησει να εχει αγαπη και μεγαλη γνωση για την υγιεινη, ευζωία, και παθολογία αυτων των πολυ μικρών και ευθραυστων παπαγάλων ....
Όποιος εκτροφέας από Αθήνα έχει διαθέσιμο πουλάκι αυτή την περίοδο, ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα (PM) για λεπτομέρειες και τιμή.
Ευχαριστώ πολύ!

Συνημμένα

• 17816869204006008967997569205838.webp
    17816869204006008967997569205838.webp
    1,4 MB · Προβολές: 6
Back