Αγόρασα μερικές πριν 3 μήνες, είναι διαφανείς και το επάνω κομμάτι κουμπώνει με το κάτω οπότε δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει τυχαία, επίσης μπορεί να τοποθετηθεί και στο εσωτερικό του κλουβιού χρησιμοποιώντας τα ''αυτάκια'' στο πίσω μέρος.! Τι γνωμη εχετε
Aυτές δεν σου κάνουν ;
Αυτές είχα και εγώ, έχουν αντικατασταθεί με νεότερο μοντέλο από την Κλουβοτεχνική. Ο κύριος λόγος που τις χρησιμοποιούσα, ήταν το μεγάλο άνοιγμα που διέθεταν, που έδινε την δυνατότητα στο καναρίνι να σταθεί ευθεία, πατώντας και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα στην "ράμπα". Το πλαστικό όντως φαινόταν ταλαιπωρημένο-θαμπό μετά από χρήση. Επειδή δεν μπορούσα να τις βρώ στα καταστήματα, αναγκάστηκα και πήρα διάφορες μάρκες μέχρι να καταλήξω σε αυτή που θα επέτρεπε στο καναρίνι να κάθεται ευθεία και με τα δυο πόδια, όπως σε αυτή της φωτογραφίας. 'Αλλες είχαν μικρό άνοιγμα, άλλες στενή ράμπα για το πάτημα...
@Elli Οι ταίστρες που έχω και αντικατέστησαν τις παλιές που είχες και εσύ, είναι από την εταιρία 2GR, αν είχαν λίγο μεγαλύτερο πλάτος εκεί που πατάει το καναρίνι, θα έπαιρναν 10/10!
Χαχαχα...δυστυχώς θάμπωσαν πολύ πιο γρήγορα απ' όσο φαντάζεσαι...Επειδή έχω και μια μανία με την καθαριότητα τους χρησιμοποιώ σκληρό σφουγγαράκι ώστε να μην μένει ίχνος βρωμιάς. Άν χρησιμοποιήσεις wittex ενδεχομένως να σου κρατήσουν περισσότερο γυαλιστερές.Τα 6 χρονια για μενα ειναι αρκετα και λογικο ειναι να θαμπωσουν!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας