Φροντίδα Υπάρχουν πιο οικονομικές εξωτερικές ταΐστρες γίγας;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Elli όσον αφορά το κούμπωμα, θα πρέπει να τις δω αύριο μιας και δεν έχει χρειαστεί να τις ανοίξω. Έχει 2 εγκοπές στις άκρες και μάλλον "φεύγει" το μπροστινό μέρος με την "ράμπα" για να πατάνε, το υπόλοιπο είναι 1 κομμάτι. Επειδή το άνοιγμα μπροστά είναι καθόλο το πλάτος, στο καθάρισμα δεν δημιουργεί πρόβλημα μιας και χωράει πλήρως ένα σφουγγάρι ή κάτι παρόμοιο.
'Οσον αφορά το 2ο ερώτημά σου, έχω την ζευγαρώστρα του 1ου λινκ, το πορτάκι όχι μόνο εφάπτεται πλήρως με την κούρμπα αλλά βοηθά την ταίστρα σπρώχνοντάς την προς τα μπροστά, να κλειδώσει στην σωστή θέση. Συν ότι η ταίστρα πιάνει και στο κάτω μέρος με το κλουβί, μιας και μπροστά στο καμπυλωτό άνοιγμα, έχει αυλάκι που επιτρέπει να πιάσει στο κάγκελο.

 
@GregCC Μην σε κουραζω ειδα την ταΐστρα στην φωτογραφια και καταλαβα πως ειναι! Ωραιες ειναι αλλα εχει μονο καταστηματα στην Θεσσαλονικη! Εγω εχω αλλες ζευγαρωστρες! Στην αρχη ηθελα να παρω αυτες που εχεις εσυ αλλα ηθελα πολλες και ετσι βρηκα αλλες! Εχω αυτες εδω:

f863-503-1C copy-0-2-0-1-2-600x600.jpg

Αν μπορεις να δεις κοιτα ποσο μικρες ταΐστρες ειναι!φαινονται μεγαλες αλλα δεν ειναι! Και μερικες δεν εφαρμοζουν καλα δηλαδη ανοιγουν απο πανω και φοβαμαι πολυ αφου βαζω τις τροφες και οταν τελειωσω παω και τις κουναω πανω κατω να δω μηπως και τυχον γινει τιποτα και εχω μετα κλαματα!για τετοια τρελα μιλαμε 🤣 Σε ευχαριστω πολυ και παλι!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Φαντάζομαι πως αν στέλνατε ε-μαιλ στην εταιρία που τα φτιάχνει (εκτός κι αν το 2GR είναι τυχαίο και δεν είναι Ελληνική εταιρία) ίσως να διάβαζε την συζήτηση για μελλοντικές ταΐστρες.
Πρόκειται για μια Ιταλική εταιρεία, που έχει σχεδιαστικό τμήμα για όλα τα αξεσουάρ της. Συνεργάζεται με πολλούς Ιταλούς εκτροφείς υψηλού επιπέδου και πολλές τεχνικές επιτροπές Ομοσπονδιών για την σωστή και χρηστική δημιουργία κλουβιών και αξεσουάρ. Ρίξτε μια ματιά εδώ.
 
@mgerom Καλημερα σας! Με μια γρηγορη ματια που εριξα γιατι πρεπει να φυγω εχει πολυ ωραια πραγματα! Ειδικα η ζευγαρωστρα που ειναι 90cm ειναι απιστευτη! Πω πω πολυ ωραια πραγματα! Μπορεις να κανεις και παραγγελειες απο εκει; Ή ειναι λιγακι δυσκολο;
 
μπορεις να κανεις και παραγγελειες απο εκει; Ή ειναι λιγακι δυσκολο;
Το εργοστάσιο έχει μόνον χονδρική φυσικά.Εχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα (ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ .Ξύδης) Τα προϊόντα της υπάρχουν σε όλα τα σοβαρά πετ .
 
@mgerom Καταλαβα θα πρεπει να ψαξω και σε αλλα pet shop μηπως βρω τις ταΐστρες που τελικα θα αγορασω! Ευχαριστω παρα πολυ!
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Elli Οι ταίστρες πιάνουν σε 4 σημεία τελικά, που σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν τις ανοίγεις😅
Κλείνουν (και ανοίγουν) αρκετά δύσκολα μιας και θα πρέπει να μπούν πρώτα τα κάτω δοντάκια και μετά -αφού σπρώξεις λίγο προς τα έξω το πλαστικό προκειμένου να "ανοίξει"- μπαίνουν τα πλαίνά. Πάντως το πλύσιμο γίνεται άνετα χωρίς αποσυναρμολόγηση μιας και το μεγάλο άνοιγμα επιτρέπει χέρι, σφουγγάρι κλπ.
 

Συνημμένα

  • 222.webp
    222.webp
    164,4 KB · Προβολές: 4
  • 22.webp
    22.webp
    184 KB · Προβολές: 4
@GregCC Το πλυσιμο δηλαδη σε slow motion γιατι τα δοντακια πολυ τα φοβαμαι μην σπασουν (τι να κανουμε φοβιες ειναι αυτες δεν ξεπερνιουνται ευκολα)🤣 ! Θα δω τι θα κανω τελικα με τις ταΐστρες! Τελικα πηρα 2 ταΐστρες γιγας και μπηκαν σε δοκιμασια επιβιωσης 🤣 !Σε ευχαριστω πολυ και παλι! Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που αφιερωσες για το θεμα μου! Να σαι καλα!
 
Back
Top