Ασθένειες Φάρμακα κατά των εξωπαρασίτων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης muthos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Οι ψείρες ανήκουν στην κατηγορία των εξωτερικών πάρασιτων που προσβάλουν τα πουλιά. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι ψύλλοι οι κοινές ψείρες, οι βορεινές ψείρες, οι κόκκινες ψείρες,τα ζωύφια του αερόσακουκαι οι ψείρες με σκαλωτά πόδια(ζωύφια που προκαλούν ψωρίαση στα πόδια και το πρόσωπο).
Τα εξωτερικά παράσιτα όσο καθαρά και να είναι τα κλουβιά μας πράγμα πολύ σημαντικό σχεδόν σε ένα βαθμό πάντα θα προσβάλουν τα πουλιά μας.Βλέπετε υπάρχουν σε όλα τα πουλιά που υπάρχουν ελέυθερα στην φύση και έτσι πλησιάζοντας αυτά τα κλουβιά μας μεταφέρουν και αυτά.
Το σημαντικότερο φάρμακο για μένα είναι η σωστή υγιεινή των κλουβιών. Σε ένα καθαρό κλουβί που τηρούνται σωστά οι κανόνες υγιεινής το πρόβλημα θα είναι σχεδόν περιορισμένο.
Και εγώ χρησιμοποιώ το frontline. Έχει άριστα αποτελέσματα αλλά θέλει λίγο προσοχή στην χρησιμοποίησή του. Όπως αναφέρθηκε με ένας ψεκασμός κάτω από την φτερούγα του πουλιού είναι αρκετός.
Μην ξεχνάτε βέβαια και τον φυσικό τρόπο. Το σκορδόνερο είναι αρκετό να διώξει τις ελάχιστες ψείρες που υπάρχουν σε ένα καθαρό κλουβί.
 
Το chevitren απο οτι διαβασα και μου είπαν, ειναι απωθητικο και οχι εντομοκτόνο. Ραντίζεις τη περιοχη και τα ακαρεα δεν πλησιαζουν. Ο θανατος προερχεται απο τη πείνα. Η συχνοτητα ραντισματος ειναι στην αρχη ανα 18 μερες, (συνηθως τα αυγα των ακαρεων εκολαπτονται σε 16).Αφου εξαληφθουν τα ακαρεα, μια φορα το μηνα ειναι οκ. Μεγαλα πουλια σε μεγεθος περιστεριου, τα βουταν ολοκληρα σε διαλυμα για ενα λεπτό.
 
Kalimera paidia..

Meta apo ola ta minimata pou viabasa exw tin eksis aporia.
Exei skefti kanenas i akoma kai an to exei kanei na balei ta nimata tis kloste sto dialima tis CHEVI-TREN kai na tis bgalei na tis afisi na stegnosoun kala kai meta na ta bosi sta poulia gia na kanoun fwlia.. Eiparxi kanenas kyndinos gia ta poulia otan erfoun se epafi me to stoma.

Euxaristo
 
Καλύτερο είναι να βουτήξεις την τσόχα που χρησιμοποιούμε σαν
υπόστρωμα και αφού την αφήσεις να στεγνώσει την χρησιμοποιείς.
 
Καλύτερο είναι να βουτήξεις την τσόχα που χρησιμοποιούμε σαν
υπόστρωμα και αφού την αφήσεις να στεγνώσει την χρησιμοποιείς.
Συμφωνώ, κάνω το ίδιο επίσης.
 
Καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει και παρασκευαζει φυσικο αποπαρασιτοκτονο. Θα ηθελα να αποφυγω τα χημικα.
 
σε φαρμακείο με ομοιοπαθητικά;
θα είναι οκ για καναρίνια όμως;
 
Back
Top