Αναπαραγωγή Φλώρια, αναπαράγονται τέτοια εποχή;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Green
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σταυρο αλλο ειναι φανταζομαι να γεννηθουν και να μεγαλωσουν τα πουλια στον χωρο μου και αλλο τα ξενοφερτα που μεχρι να μαθουν εμενα και το μερος θελει λιγο χρονο. Εξαλλου θα μου στειλουν και αλλα φλωρια λουτινο απο την Θεσσαλονίκη, σκεφτομαι για του χρονου να δοκιμασω και με φλωροκαναρα. Ξεκινησα απο τωρα την προετοιμασια φτιαχνοντας και αλλες κλουβες 1,20χ05χ05 και μαθαινοντας οσα μπορω παραπανω σχετικα με τα φλωρια.
Φιλικα Γιαννης
 
σκεφτομαι για του χρονου να δοκιμασω και με φλωροκαναρα. Ξεκινησα απο τωρα την προετοιμασια φτιαχνοντας και αλλες κλουβες 1,20χ05χ05 και μαθαινοντας οσα μπορω παραπανω σχετικα με τα φλωρια.
Σου εύχομαι επιτυχίες. :)
 
Τελικα επεζησε το ενα απο τα δυο και αφησε την φωλια εδω και μερικες μερες.
Ακομη δεν τρωει μονο του το ταιζουν και οι δυο γονεις. Θα ηθελα να το ειχα φροντισει και να το ειχα παρακολουθησει πιο πολυ αλλα με τα γεγονοτα αυτων των ημερων ουτε ορεξη ειχα ουτε χρονο ουτε και κουραγιο να ασχοληθω ... Παντως ειναι μια χαρα και πολυ ηρεμο.
Ευχαριστω οσους με βοηθησαν να αποκτησω αυτη την ωραια εμπειρια με τα φλωρια.
Φιλικα Γιαννης
 

Συνημμένα

  • Imag1783a.webp
    Imag1783a.webp
    37,5 KB · Προβολές: 161
Νομιζα οτι τελειωσε η ιστορια της αναπαραγωγης για φετος, αλλα τα πουλια ειχαν αλλη γνωμη. Ξανακανανε φωλια, πεταξε ο φλωρος το πρωτο αυγο αφησε ομως τα υπολοιπα και η φλωρα καθεται παλι φαρδια πλατια. Το μικρο ειναι μαζι τους αλλα σταματησαν να το ταιζουν. Ο αρσενικος φουσκωνει σαν μπαλονι οταν με βλεπει κοντα και το μικρο τον μιμειται. Σκεφτηκα να μην τους αφησω αλλα αφου ο φλωρος δεν πεταξε ολα τα αυγα εξω παει να πει φανταζομαι οτι ειναι γονιμοποιημενα. Σε αναμονη λοιπον παλι...
Φιλικα Γιαννης
 

Συνημμένα

  • thilikia 010907.webp
    thilikia 010907.webp
    69,7 KB · Προβολές: 140
Καλά δεν έχουν κάνει ακόμη πτερόρροια Γιάννη; :)
 
Ο αρσενικος εχανε πουπουλα οταν τα πηρα, οσο για την θυληκια δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω να εκανε πτερορροια ακομα.
Φιλικα Γιαννης
 
Τωρα τελειωσε οντως η αναπαραγωγη με τα φλωρια. Στην φωλια ειχε μεσα πεντε ασπορα αυγα.
Φιλικα Γιαννης
 
Back
Top