Η αλήθεια είναι πως αυτά τα μοναδικά χρώματα της καρδερίνας δεν υπάρχουν!Όχι πως δε μ'αρέσουν... φωτιά να πέσει να με κάψει.. Αλλά είμαι του λάτρης του πρωτότυπου - αυθεντικού - παραδοσιακού :)
Εάν και δεν βλέπω να τρέφεται με πρασινάδα, μάλλον για να κάνει την ανάγκη της βρέθηκε εκεί. Έχω δει γάτα να τρώει πρασινάδα, λες να την εντάξω στην κατηγορία των μηρυκαστικών;EUMO Mανώλη..
O Fterotos kosmos
*O Mιχάλης (και ο Βασίλης) βλέπουν..ότι το πουλί τρέφεται ΚΑΙ με πρασινάδα;
Οι περισσότερες βγαίνουν πια και από Έλληνες εκτροφείς... Ο Γιάννης από τη Χαλκίδα (που βγάζει τέτοιες ομορφιές), μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο.Νίκο αυτές οι φωτογραφίες είναι από Ελλάδα;
Ανδρέα και εγώ βάζω κάποιες φορές χόρτα άγρια ή καλλιεργήσιμα από ανάγκη και στην φύση εάν δεις σπάνια θα τρώνε, συνήθως νέους βλαστούς δένδρων από ανάγκη λόγο έλλειψης κάθε άλλης τροφής που είναι ποιο κοντά στο σιτηρέσιό τηςΕδώ θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά έγραψα τι κάνω εγώ στα δικά μου.
Νικο ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ξερεις κανεναν που να εχει τέτοιες ομορφιες;EUMO Mανώλη..
O Fterotos kosmos
*O Mιχάλης (και ο Βασίλης) βλέπουν..ότι το πουλί τρέφεται ΚΑΙ με πρασινάδα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας