Φωτο απο λευκη καρδερινα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης vag21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Παιδια σαν αυτην την καρδερινα που εχω φωτο στο προφιλ μου εχει κανενας;Και πως λεγεται αυτη η καρδερινα;

Όχι πως δε μ'αρέσουν... φωτιά να πέσει να με κάψει.. Αλλά είμαι του λάτρης του πρωτότυπου - αυθεντικού - παραδοσιακού :)
Η αλήθεια είναι πως αυτά τα μοναδικά χρώματα της καρδερίνας δεν υπάρχουν! ❤️️️️

EUMO Mανώλη..
O Fterotos kosmos

*O Mιχάλης (και ο Βασίλης) βλέπουν..ότι το πουλί τρέφεται ΚΑΙ με πρασινάδα;
Εάν και δεν βλέπω να τρέφεται με πρασινάδα, μάλλον για να κάνει την ανάγκη της βρέθηκε εκεί. Έχω δει γάτα να τρώει πρασινάδα, λες να την εντάξω στην κατηγορία των μηρυκαστικών;

• Like
Αντιδράσεις: ABATON
ρε παιδιά με έχετε τρελάνει με της φωτογραφίες.
Μπράβο αν έχετε και άλλες ανεβάστε γιατί απ' ότι βλέπω με αυτές θα μείνω... α😀

Εάν και δεν βλέπω να τρέφεται με πρασινάδα, μάλλον για να κάνει την ανάγκη της βρέθηκε εκεί. Έχω δει γάτα να τρώει πρασινάδα, λες να την εντάξω στην κατηγορία των μηρυκαστικών;
images
images
images
upload_2015-2-16_17-48-6.jpeg

upload_2015-2-16_17-48-37.jpeg
images
images
images
1200609Goldfinch%20flock%20feeding%202011-09-23DSC_0040.JPG

Μιχάλη από Χίο.. Παρδαλή αλλά τι παρδαλή !
Stieglitz-gescheckt-01.JPG

και κοίτα κι αυτή...

2006120215818_P1190268x.jpg

Και Παοκτζίδικη

575274_10151243391969323_245891991_n.jpg

Νίκο αυτές οι φωτογραφίες είναι από Ελλάδα;
Οι περισσότερες βγαίνουν πια και από Έλληνες εκτροφείς... Ο Γιάννης από τη Χαλκίδα (που βγάζει τέτοιες ομορφιές), μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο.
Το καλό είναι ότι τελευταία βλέπω και μεταλλάξεις της balcanica (αν και ασχολούνται λίγοι).

Να ρίξω λάδι στη φωτιά βάζω χόρτα σχεδόν κάθε μέρα μόνο όταν μου τελειώσουν και ο καιρός είναι κακός και δεν μπορώ να μαζέψω τότε μόνο δεν τρώνε τα πουλιά μου έχουν μάθει δεν έχω διάρροιες η εντερικά αλλά μόνο άγρια χόρτα όχι μαρούλια η ραδίκια καλλιεργήσιμα. Κάτι που το κάνω τα τελευταία χρόνια δεν το αλλάζω!

Εάν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι τρώνε ημιώριμους σπόρους και όχι πρασινάδα

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά έγραψα τι κάνω εγώ στα δικά μου.

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά έγραψα τι κάνω εγώ στα δικά μου.
Ανδρέα και εγώ βάζω κάποιες φορές χόρτα άγρια ή καλλιεργήσιμα από ανάγκη και στην φύση εάν δεις σπάνια θα τρώνε, συνήθως νέους βλαστούς δένδρων από ανάγκη λόγο έλλειψης κάθε άλλης τροφής που είναι ποιο κοντά στο σιτηρέσιό της

EUMO Mανώλη..
O Fterotos kosmos

*O Mιχάλης (και ο Βασίλης) βλέπουν..ότι το πουλί τρέφεται ΚΑΙ με πρασινάδα;
Νικο ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ξερεις κανεναν που να εχει τέτοιες ομορφιες;

Ναι ξέρω, αλλά καλύτερα σε πμ (να μην του κάνω και διαφήμιση, είναι που είναι ''καβαλημένος'' 😛)

Back