Hadjicostas
Πρώην ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ
Μακάρι να τον βρεις..σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχεις την θετική ενέργεια από Κύπρο
μαλλον απο χρυση ευκαιρια...Σιγουρα να μην πας μονος σου!Φιλοζωος δεν ειναι παντως αυτος ο ανθρωπος. Καπου θα ειδε τη φωτογραφια του παπαγαλου. Και θα ειπε δε βγαζουμε και κατι.
Με πήραν τηλέφωνο ότι έχουν τον παπαγάλο μου και ότι θέλουν 500 ευρό για να μου τον δώσουν...
στις ερωτήσεις μου ποιος είναι ο αριθμός του δακτυλιδιού του... Και τι λέξεις λέει δεν μου απαντάνε.
Μου λένε να πάω στη Καβάλας και να τούς πάρω τηλέφωνο...
επικίνδυνο άλλα και αν πραγματικά τον έχουν;
Με απειλή ότι θα τον πουλήσουν...
Αφού δεν έχεις χαρτιά, απευθύνσου στην αστυνομία και κλείσε ένα ραντεβού με αυτόν που σε πήρε τηλέφωνο (δώστους τις πληροφορίες που θέλουν και προχώρα). Ο παπαγάλος μπορεί να μην είναι δικός σου αλλά θα σώσεις το επόμενο θύμα αυτών που σε πήραν τηλέφωνο.
Θα βγω για λίγο off topic μιας και νομίζω οτι είναι σημαντικό το οτι δεν έχει χαρτιά ο Δημήτρης. Μια καλή λύση για να αποδείξουμε οτι το πουλί είναι δικό μας, είναι τα αποτελέσμα του DNA, μιας και το πιστοποιητικό που έρχεται στα χέρια μας απο την ανάλυση, περιέχει τα στοιχεία μας, καθώς και τα στοιχεία δαχτυλιδίου του πουλιού (αν έχει δαχτυλίδι). Οπότε το DNA κατά την γνώμη μου επιβάλεται να γίνεται όχι μόνο για αναγνώριση του φύλου, αλλά και για την αναγνώριση της ταυτότητας του πουλιού (στην περίπτωση που έχει δαχτυλίδι και δεν έχει αφαιρεθεί).
Λόγο ότι μου τον είχαν κάνει δώρο δεν έχω τα χαρτιά του…. Αν τα ζητήσω από το κατάστημα στα Χανία που μου τον αγόρασαν πιθανών να μου τα δώσουν. Το νούμερο του δακτυλιδιού του το έχω…όπως επίσης δεν νομίζω να υπάρχει άλλος παπαγάλος να λέει τις λέξεις αυτές που του έχω μάθει….
Επιπλέον με αναγνωρίζει …;(με αναγνώριζε).
Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδέψουν … υπάρχουν στοιχεία να αποδείξω ότι είναι δικός μου. Πάντως έχεις δίκιο …αν του είχα κάνει dna θα ήταν μια ατράντακτη απόδειξη.
Λόγο ότι αναγνωρίζω το λάθος μου και την αμέλεια μου... Θα ήμουν διατεθειμένος να τον αγόραζα από αυτόν που τον έχει βρει... Και θα τον ευχαριστούσα που τον μάζεψε και τον φρόντισε...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας