misalouris
PB Supporter
Εξαιρετικά τυχερό το κόκκινο κορίτσι... Πάει σε καλή παρέα!
Αλίκη αν θες μου προσδιοριζεις τι εννοείς με το "καλό";Μακάρι βρε παιδιά να την πάρω την κούκλα! Αλλά γενικά δεν βρίσκεις εύκολα καλό αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό.. 2 χρόνια ψάχνω (φυσικά όχι σε πετ σοπ) αλλά τζίφος.. ☹
Κώστα.. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, αν η Αλίκη μπορεί δώστο της φίλε με κλειστά μάτια! Και αν έχεις και αρσενικό.. Βοήθησέ την, δίνοντας σίγουρα και τα φώτα σου για την σωστή ανατροφή των τόσο όμορφων και ιδιαίτερων καναρινιών! σπίτι με τόση αγάπη για την κούκλα σου.. Δεν θα βρείς αλλο!DΌποτε θες περνάς και το παίρνεις... Τυφλά... Και που ξέρεις αν τα βρούμε θα φύγεις και με γαμπρο!
Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε αλλά και να μοιραζομαστε, στην διάθεσή της για ότι χρειαστεί.Κώστα.. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, αν η Αλίκη μπορεί δώστο της φίλε με κλειστά μάτια! Και αν έχεις και αρσενικό.. Βοήθησέ την, δίνοντας σίγουρα και τα φώτα σου για την σωστή ανατροφή των τόσο όμορφων και ιδιαίτερων καναρινιών! σπίτι με τόση αγάπη για την κούκλα σου.. Δεν θα βρείς αλλο!D
Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε αλλά και να μοιραζομαστε, στην διάθεσή της για ότι χρειαστεί.
Αλέξανδρε ονομάζομαι Κώστας.Κ. Δημητρη και μενα με ενδιαφερει το καναρινακι. Το θεμα ειναι να το αποφασησω με τους δικους μου.
Σαν την κούκλα σου σε αγόρι! Τα "καλά" πουλιά φαίνονται απ το φτέρωμα τους, από τα πόδια το ράμφος κτλ... Και από πετ σοπ δεν έχω βρει κάτι.. από φίλους επίσης.. σου λέω 2 χρόνια ψάχνομαι αλλά τζίφος!Αλίκη αν θες μου προσδιοριζεις τι εννοείς με το "καλό";
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη μου!Κώστα.. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, αν η Αλίκη μπορεί δώστο της φίλε με κλειστά μάτια! Και αν έχεις και αρσενικό.. Βοήθησέ την, δίνοντας σίγουρα και τα φώτα σου για την σωστή ανατροφή των τόσο όμορφων και ιδιαίτερων καναρινιών! σπίτι με τόση αγάπη για την κούκλα σου.. Δεν θα βρείς αλλο!D
Αλέξανδρε ονομάζομαι Κώστας.
Περίμενε λίγο να αποφασίσουν οι έχοντες προτεραιότητα και εδώ ειμαστε:)
Αν σου άρεσε το θηλυκό να είσαι σίγουρη ότι τα αγόρια μου είναι πιο όμορφα!Σαν την κούκλα σου σε αγόρι! Τα "καλά" πουλιά φαίνονται απ το φτέρωμα τους, από τα πόδια το ράμφος κτλ... Και από πετ σοπ δεν έχω βρει κάτι.. από φίλους επίσης.. σου λέω 2 χρόνια ψάχνομαι αλλά τζίφος!
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη μου!
Προπαντός η προτεραιότητα...Περίμενε λίγο να αποφασίσουν οι έχοντες προτεραιότητα και εδώ ειμαστε:)
Φοβάμαι πως έψαχνες σε λάθος μέρη...Τα "καλά" πουλιά φαίνονται απ το φτέρωμα τους, από τα πόδια το ράμφος κτλ... Και από πετ σοπ δεν έχω βρει κάτι.. από φίλους επίσης.. σου λέω 2 χρόνια ψάχνομαι αλλά τζίφος!
Πολύ πιθανό Γιάννη μου! Αλλά μεταξύ μας ψιλοαπογοητέυτηκα.. Τέλος πάντως τέλος τα off topic χαλάμε το θέμα!Φοβάμαι πως έψαχνες σε λάθος μέρη...
εεεε τί 18 ... Τι 20! Το ίδιο πράμα είναι...Ασε που 18 δεν είναι στρογγυλός αριθμός Ενώ 20!Αααχ ααχ αααχχ θα τα κάνω 20 τα καναρίνια μου και θα κυνηγάνε οι δικοί μου! Θα το συζητήσω με την υπόλοιπη φαμίλια και θα σε ενημερώσω! Σ ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου! :D
Μπράβο ρε φίλ , μόλις κράτησα τα ζευγάρια και χάρισα το τελευταίο αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό στην... Πεθερά μου (για να την καλοπιάσω γιατί είναι στις 7 θανάσιμες πεθερές ) αλλιώς θα έδινα στην Αλίκη το αρσενικό και θα γινόταν πολύ ωραίο ζευγάρι! Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πάει σε πολύ καλά χέρια!Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε αλλά και να μοιραζομαστε, στην διάθεσή της για ότι χρειαστεί.
Μπράβο ρε φίλε, μόλις κράτησα τα ζευγάρια και χάρισα το τελευταίο αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό στην... Πεθερά μου (για να την καλοπιάσω γιατί είναι στις 7 θανάσιμες πεθερές ) αλλιώς θα γινόταν πολύ ωραίο ζευγάρι! Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πάει σε πολύ καλά χέρια!
χιχιχιχιΩραιος Κ. Γιαννη εμεις τα κανουμε στην μανα μου αυτα με τον πατερα μου ειτε σκυλι ειτε πουλι θα μπει στο σπιτι παντα με τον ''υπουλο'' τροπο.
Πυρ-γυνή και θάλασσα!Άλλος στην μάνα άλλος στην πεθερά εγώ στην γυναίκα μου. Όπως και να χει αν δεν πάρουμε έγκριση από θηλυκο οι δουλειές δεν προχωρανε!
Άλλος στην μάνα άλλος στην πεθερά εγώ στην γυναίκα μου. Όπως και να χει αν δεν πάρουμε έγκριση από θηλυκο οι δουλειές δεν προχωρανε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας