Χαρίζω Χαρίζεται θηλυκό κόκκινο λιποχρωμικό καναρίνι

Μακάρι βρε παιδιά να την πάρω την κούκλα! Αλλά γενικά δεν βρίσκεις εύκολα καλό αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό.. 2 χρόνια ψάχνω (φυσικά όχι σε πετ σοπ) αλλά τζίφος.. ☹

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Μακάρι βρε παιδιά να την πάρω την κούκλα! Αλλά γενικά δεν βρίσκεις εύκολα καλό αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό.. 2 χρόνια ψάχνω (φυσικά όχι σε πετ σοπ) αλλά τζίφος.. ☹
Αλίκη αν θες μου προσδιοριζεις τι εννοείς με το "καλό";

Όποτε θες περνάς και το παίρνεις... Τυφλά... Και που ξέρεις αν τα βρούμε θα φύγεις και με γαμπρο!
Κώστα.. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, αν η Αλίκη μπορεί δώστο της φίλε με κλειστά μάτια! Και αν έχεις και αρσενικό.. Βοήθησέ την, δίνοντας σίγουρα και τα φώτα σου για την σωστή ανατροφή των τόσο όμορφων και ιδιαίτερων καναρινιών! σπίτι με τόση αγάπη για την κούκλα σου.. Δεν θα βρείς αλλο!👍D

Κώστα.. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, αν η Αλίκη μπορεί δώστο της φίλε με κλειστά μάτια! Και αν έχεις και αρσενικό.. Βοήθησέ την, δίνοντας σίγουρα και τα φώτα σου για την σωστή ανατροφή των τόσο όμορφων και ιδιαίτερων καναρινιών! σπίτι με τόση αγάπη για την κούκλα σου.. Δεν θα βρείς αλλο!👍D
Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε αλλά και να μοιραζομαστε, στην διάθεσή της για ότι χρειαστεί.

Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε αλλά και να μοιραζομαστε, στην διάθεσή της για ότι χρειαστεί.

Κ. Δημητρη και μενα με ενδιαφερει το καναρινακι. Το θεμα ειναι να το αποφασησω με τους δικους μου.

Κ. Δημητρη και μενα με ενδιαφερει το καναρινακι. Το θεμα ειναι να το αποφασησω με τους δικους μου.
Αλέξανδρε ονομάζομαι Κώστας.
Περίμενε λίγο να αποφασίσουν οι έχοντες προτεραιότητα και εδώ ειμαστε:)

Αλίκη αν θες μου προσδιοριζεις τι εννοείς με το "καλό";
Σαν την κούκλα σου σε αγόρι! Τα "καλά" πουλιά φαίνονται απ το φτέρωμα τους, από τα πόδια το ράμφος κτλ... Και από πετ σοπ δεν έχω βρει κάτι.. από φίλους επίσης.. σου λέω 2 χρόνια ψάχνομαι αλλά τζίφος! 😛

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη μου!

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Αλέξανδρε ονομάζομαι Κώστας.

Λαθος μου για το ονομα σας περασα για τον Κ. Δημητρη. Και ασφαλως οπως ειπατε ας αποφασισουν τα παιδια και εχει ο καιρος. 😉

Σαν την κούκλα σου σε αγόρι! Τα "καλά" πουλιά φαίνονται απ το φτέρωμα τους, από τα πόδια το ράμφος κτλ... Και από πετ σοπ δεν έχω βρει κάτι.. από φίλους επίσης.. σου λέω 2 χρόνια ψάχνομαι αλλά τζίφος! 😛

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη μου!
Αν σου άρεσε το θηλυκό να είσαι σίγουρη ότι τα αγόρια μου είναι πιο όμορφα!

Προπαντός η προτεραιότητα...
Τα "καλά" πουλιά φαίνονται απ το φτέρωμα τους, από τα πόδια το ράμφος κτλ... Και από πετ σοπ δεν έχω βρει κάτι.. από φίλους επίσης.. σου λέω 2 χρόνια ψάχνομαι αλλά τζίφος! 😛
Φοβάμαι πως έψαχνες σε λάθος μέρη...

Αααχ ααχ αααχχ θα τα κάνω 20 τα καναρίνια μου και θα κυνηγάνε οι δικοί μου! Θα το συζητήσω με την υπόλοιπη φαμίλια και θα σε ενημερώσω! Σ ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου! :D
εεεε τί 18 ... Τι 20! Το ίδιο πράμα είναι...Ασε που 18 δεν είναι στρογγυλός αριθμός😛 Ενώ 20!

Μπράβο ρε φίλ , μόλις κράτησα τα ζευγάρια και χάρισα το τελευταίο αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό στην... Πεθερά μου (για να την καλοπιάσω γιατί είναι στις 7 θανάσιμες πεθερές 😉 ) αλλιώς θα έδινα στην Αλίκη το αρσενικό και θα γινόταν πολύ ωραίο ζευγάρι! Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πάει σε πολύ καλά χέρια!

Μπράβο ρε φίλε, μόλις κράτησα τα ζευγάρια και χάρισα το τελευταίο αρσενικό κόκκινο λιποχρωμικό στην... Πεθερά μου (για να την καλοπιάσω γιατί είναι στις 7 θανάσιμες πεθερές 😉 ) αλλιώς θα γινόταν πολύ ωραίο ζευγάρι! Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πάει σε πολύ καλά χέρια!

Ωραιος Κ. Γιαννη εμεις τα κανουμε στην μανα μου αυτα με τον πατερα μου ειτε σκυλι ειτε πουλι θα μπει στο σπιτι παντα με τον ''υπουλο'' τροπο😛.

Άλλος στην μάνα άλλος στην πεθερά εγώ στην γυναίκα μου. Όπως και να χει αν δεν πάρουμε έγκριση από θηλυκο οι δουλειές δεν προχωρανε!
Πυρ-γυνή και θάλασσα! 😀

Επειδη ακομα καποιοι μου στελνετε και με ρωτατε για το πουλακι,θα ηθελα να ενημερωσω οτι δωθηκε.
Συγνωμη για την αργοπορημενη ενημερωση.

Back