ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται θηλυκό Indian ringneck

anatolia

PB Member
Εγγραφή
14 Δεκ 2014
Μηνύματα
834
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Παιδιά, καλησπέρα! Έχω ένα Indian ringneck, κορίτσι, που πρέπει να είναι περίπου 2 ετών. Την παράτησαν οι παλιοί της ιδιοκτήτες και το πουλάκι κατέληξε στο κοπάδι μας. Είναι ημιάγριο και χρειάζεται έμπειρους νέους ιδιοκτήτες. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, παρόλο που την αγαπήσαμε πολύ!( Καλό θα ήταν να την έπαιρνε κάποιος που έχει αρσενικό για να κάνει ζευγάρι. Την λένε Σμαράγδα και είναι πολύ γλυκιά.
 
Αχ βρε Ανατολη, η ελπιδα καθε παρατημενου πουλιού εισαι! Ελπιζω να βρεθει συντομα σπιτι
Ευχαριστώ, Τάκη!) Τι να κάνω; Με καλούνε άνθρωποι και λένε - έχουμε έναν παπαγάλο που... Κλπ., κλπ. Πονεμένες ιστορίες! Τα παίρνουν για διασκέδαση, εκείνα μεγαλώνουν και μετά οι άνθρωποι το μετανιώνουν, αλλά δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Τα πουλάκια, όμως, υποφέρουν, έτσι σώζω όποιο μπορώ!
 
Καλησπερα, βρεθηκε σπιτι για το πουλακι; Αν οχι ενδιαφερομαι.
Καλησπέρα! Η Σμαράγδα είναι ακόμη μαζί μας) Εσείς Αθήνα είστε, σωστά; Εμείς Χαλκιδική βρισκόμαστε.
 
Γεια σας και παλι! Ναι ειμαι Αθηνα δυστυχως, ειμαστε μακρια αλλιως υπαρχει ενα σπιτι με πολυ αγαπη για τη Σμαραγδα! Παντως σας ευχαριστω.
Μακάρι να μπορούσαμε να σας την στείλουμε! Ελάτε Χαλκιδική ολιγοήμερες διακοπές, να την γνωρίσετε) Ευχαριστούμε και εμείς για το ενδιαφέρον σας!
 
Άλλοι τα αγοραζουνε κ εδω χαρισμα και τιποτα! Θεσσαλονίκη δεν κινειται τιποτα κοντα;
Ακριβώς. Αλλοι τα βλέπουν από αγγελίες και πάνε και τα περνούν και εδώ τα χαρίζουν και δεν τα παίρνει κανείς
 
Αν δεν το παρει ο @panos_sk τελικα και υπαρχει καποιος απο Αθηνα που το θελει, μπορω να το κατεβάσω αρχες Σεπτεμβρίου που θα ανεβω με το καλο Θεσσαλονίκη-Χαλκιδικη
 
Άλλοι τα αγοραζουνε κ εδω χαρισμα και τιποτα! Θεσσαλονίκη δεν κινειται τιποτα κοντα;
Ακριβώς. Αλλοι τα βλέπουν από αγγελίες και πάνε και τα περνούν και εδώ τα χαρίζουν και δεν τα παίρνει κανείς
Παιδιά εδώ στο φόρουμ το 99,9% έχουμε ήδη πουλιά και θέλω να πιστεύω πως είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ελάχιστοι είναι αυτοί που αναζητούν πληροφορίες πριν αγοράσουν... Συνέπεσε να μην ενδιαφέρεται κάποιος για το συγκεκριμένο είδος ή να θέλει να κάνει ζευγάρι κάποιος ήδη κάτοχος ενός, οπότε...
Το θέμα είναι πως όταν δοθεί ένα πουλί από ''εδώ μέσα'' έχει πολλές πιθανότητες να περάσει καλά γιατί υπάρχει το ενδιαφέρον, ενώ την τύχη αυτών των αγγελιών κτλ...άστα να πάνε!
 
Άλλοι τα αγοραζουνε κ εδω χαρισμα και τιποτα! Θεσσαλονίκη δεν κινειται τιποτα κοντα;
Μου την ζήτησε μια φάρμα με άλογα, αλλά θέλω να πάει σε ένα καλό σπίτι και να την προσέχουν. Εκεί έχει πάρα πολλά ζώα και μετά βίας προλαβαίνουν να τα φροντίσουν και εκείνα.
[automerge]1565336517[/automerge]
Αν δεν το παρει ο @panos_sk τελικα και υπαρχει καποιος απο Αθηνα που το θελει, μπορω να το κατεβάσω αρχες Σεπτεμβρίου που θα ανεβω με το καλο Θεσσαλονίκη-Χαλκιδικη
Σε ευχαριστώ πολύ για την ευγενική προσφορά σου!)
[automerge]1565336634[/automerge]
Να ρωτήσω υπάρχει καμοια φώτο να το καμαρώσουμε;
Φώτο δεν την έχω βγάλει, η αλήθεια, γιατί είναι λίγο νευρική και ταράζεται μόλις δει κάτι άγνωστο να πλησιάζει το κλουβί της. Ποιός ξέρει τι υπέφερε στο προηγούμενο σπίτι της και είναι συνέχεια στην τσίτα!( Αλλά, θα προσπαθήσω να την φωτογραφίσω μόλις την βγάλω βόλτα την επόμενη φορά στο σαλόνι)
 
Πήρα το θάρρος λοιπόν να στείλω απευθείας πμ στην Ανατολή για να μάθω πρώτα απ' όλα αν έχει δωθεί το πουλάκι σε κάποιο σπίτι.. Της το ζητάω εκ μέρους του φίλου μου.. όπως είπα και στην ίδια γνωρίζει ήδη αρκετά από παπαγάλους.. Θα βρίσκομαι δίπλα του σε οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίσει με το συγκεκριμένο πουλάκι αλλά έχω σκοπό να ασχολούμαι και σε προσωπικό επίπεδο με τη φροντίδα του.. Το πουλάκι θα μένει σπίτι του.. Θα είναι δικό του κατοικίδιο δηλαδή..σε κάποιο φάση αργότερα θα γνωριστούν φυσικά και με τον δικό μου.. Και εφόσον τα βρουν και ταιριάξουν.. Βλέπουμε παιδιά.. Τον λόγο τότε θα έχει ο έρωτας... 😍
Το θέμα μας τώρα είναι πως θα μεταφέρουμε τη κοπελιά Αθήνα..
@Tony Forpus ... Αν θες στείλε μήνυμα στην @anatolia . Πήρα το θάρρος και της το πρότεινα μιας και ήδη προσφερθηκες να μεταφέρεις Αθήνα το πουλάκι.. 😁
Ευχαριστώ σας εκ των προτέρων.. Και περιμένω νέα..
 
Εγω παιδια στις 6 του μηνα κατεβαινω Αθήνα και μπορω να το παραλαβω απο Θεσσαλονίκη καποια στιγμη(αργα) εκεινη την ημερα.

Συνεννοηθείτε μεταξυ σας και τις λεπτομέρειες θα τις δουμε απο κοντα με την @anatolia στη συναντηση!

@Kristy74 σε ποια περιοχη της Αθηνας θα παει το πουλακι;
 
Back
Top