Efthimis98
PB Member
Προς το παρόν έχει βρει σπίτι σίγουρα το καφέ σκούρο με τα λευκά πατουσάκια. Επίσης, το ασπρόμαυρο κοντότριχο είναι αρσενικό και τα υπόλοιπα θηλυκά. Σε λίγο θα βάλω και το link του άλμπουμ τους.
Προσοχή προσοχή προσοχή που θα δώσεις τα κουταβάκια! Είχα βρει 7 ίδια σχεδόν με αυτά που βλέπω στις φώτο. Είχε γίνει ο κακός χαμός για το ποιος θα τα πάρει και είχα πολλές προτάσεις, γιατί φαινόντουσαν μικρόσωμα. Θεώρησα πως όλοι όσοι μου έστειλαν θα είναι υπεύθυνοι και θα τα αγαπάνε κτλ κτλ. Τους ρωτούσα ευθέως και όλοι μου έλεγαν εννοείται πως θα είναι ευτυχισμένο δίπλα μου για όλη του τη ζωή και θα το αγαπάω για πάντα και κουραφέξαλα! Μη στα πολυλογώ, πολλοί ήταν που ενδιαφέρθηκαν και μετά εξαφανίστηκαν και εντέλει από τα 7 κουτάβια είχαμε 4 επιστροφές! Το ένα το κρατήσαμε εμείς και τα υπόλοιπα αλλάξαν 2-3 σπίτια μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο. Να είσαι σκληρός, αυστηρός πολύ και απαιτητικός γιατί χαρίζεις ψυχούλες! Και τι ψυχούλες! Το να δοθούν άμεσα και όπου - όπου πίστεψε με δεν είναι λύση και άσε που ύστερα θα σε βάλει σε πιο πολύ κόπο. Καλό κουράγιο γιατί αυτό που κάνεις είναι πολύ δύσκολο και τα μικρά είναι αρκετά σε αριθμό... Και εννοείται πως καλό θα είναι στην αρχή να λες για συμβόλαιο υιοθεσίας και στείρωση στην κατάλληλη ηλικία ώστε να ενδιαφερθούν μόνο όσοι πραγματικά τα θέλουν! Και πάλι μπράβο σου!Οι υποψήφιοι για την υιοθεσία τελικά δεν μπόρεσαν να περιμένουν και βρήκαν από αλλού κουτάβια, οπότε πάλι γυρνάμε στα ίδια.
For sure :)Τι λέτε, θα βρει σπιτάκι;
Το ρωτάς; Έτοιμη είμαι να έρθω να στον κλέψω!Τι λέτε, θα βρει σπιτάκι; :)
Και αυτή την επικοινωνία να την συνεχίσετε και να μην μείνεις μόνο στα λόγια "τι κάνει το κουταβάκι;" "καλά είναι.." Να επιμένεις να βλέπεις και φώτο! Δυστυχώς πολλοί στην αρχή ενθουσιάζονται και λένε μεγάλα λόγια και μετά τα βαριούνται και τα παρατάνε... Δε θέλω να είμαι αρνητική απλά σε προετοιμάζω για το κάθε ενδεχόμενο. Είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει εύκολα! Ειδικά όταν είναι κουτάβια που είναι μια δύσκολη φάση γι αυτούς που τα φροντίζουν και μπορεί να έχεις... "επιστροφές"! Κάνε ξεκάθαρο σε όλους πως οτιδήποτε και αν συμβεί είσαι διατεθειμένος να το πάρεις πίσω και να βρεις νέα οικογένεια!Έχουμε επικοινωνία συνέχεια με όλους όσους υιοθέτησαν τα κουταβάκια μας και ευτυχώς είναι όλοι τους Θεσσαλονίκη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας