Καλημέρα. Γιατί τα χαρίζεις;Χαρίζω 2 καναρίνια θυλικα τριπαντο και ενα αρσενικό του 2024 υγιέστατα.
Χαρίζω 2 καναρίνια θυλικα τριπαντο και ενα αρσενικό του 2024 υγιέστατα.
Καλημέρα, αγορασα πέρσι ενα ζευγάρι τιμπραντο, εκαναν τρεις γενες και έζησαν όλα. Χάρισα αρκετά σε φίλους που τα αγαπάνε και τα φροντίζουν. Φέτος είναι στην δεύτερη γέννα, προσπάθησα να έχω μακριά τα θυλικά από τα αρσενικά αλλά άκουγαν τα αρσενικά και έμπαιναν στην διαδικασία ζευγαρώματος και έκαναν αυγά.... Τα έχω μέσα στο σπίτι μου φοβάμαι να τα αφήσω έξω μετά την ατυχία που ειχα ποιο παλια από επίθεση.Καλημέρα. Γιατί τα χαρίζεις;
Καλησπέρα, το έχω δώσει το αρσενικό. Έχω αν σας ενδιαφέρει 2 θηλυκάΚαλησπέρα. Ενδιαφέρομαι αν θέλεις για το αρσενικό. Έχω ένα και προσπαθώ να βρω και άλλο ένα.
Ναι υπάρχειΜ'ενδιαφερει ένα θηλυκό αν υπάρχει ακομη
Καλησπερα. Σε ποια περιοχη βρισκεσαι ? Δεν εχεις αναφερει.Αν εισαι πχ θεσσαλονικη η κρητη και ο ενδιαφερομενος παλαιο φαληρο αθηνα πως θα δρομολογηθει η διαδικασια?Ναι υπάρχει
δεν ενδιαφερομαι εγω .Απο περιεργεια ρωτησα .Αρκετα εχω για να θελω και αλλα :-)Μένω στο Μοσχάτο, οπότε μπορούμε να συναντηθούμε στην περιοχή που μένω και να σας το δώσω, αν μένετε εκτός Αττικής δεν γνωρίζω κάποιον ασφαλη τρόπο για να το παραλάβατε
Μου έχει μείνει μόνο ένα θηλυκό καναρινιΚαλησπέρα ενδιαφερόμαι
Ναι, ποια μέρα μπορείτεΜένω Παλαιό Φάληρο,νομίζω μπορούμε να συναντηθούμε εύκολα.
Καλησπέρα τελικά δόθηκαν τα καναρίνια;Χαρίζω 2 καναρίνια θυλικα τριπαντο και ενα αρσενικό του 2024 υγιέστατα.
Καλησπέρα, έχω ένα θυλικοΚαλησπέρα τελικά δόθηκαν τα καναρίνια;
Καλησπέρα, έχω ένα θυλι
Σε ποια περιοχή είστε;Καλησπέρα, έχω ένα θυλικο
Στο ΜοσχάτοΣε ποια περιοχή είστε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας