Χαρίζω Χαρίζω 2 θηλυκά τιμπράδο και ένα αρσενικό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Louloudi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τιμπραντο, Χαρίζω.
Χαρίζω 2 καναρίνια θυλικα τριπαντο και ενα αρσενικό του 2024 υγιέστατα.

Καλημέρα. Γιατί τα χαρίζεις;
Καλημέρα, αγορασα πέρσι ενα ζευγάρι τιμπραντο, εκαναν τρεις γενες και έζησαν όλα. Χάρισα αρκετά σε φίλους που τα αγαπάνε και τα φροντίζουν. Φέτος είναι στην δεύτερη γέννα, προσπάθησα να έχω μακριά τα θυλικά από τα αρσενικά αλλά άκουγαν τα αρσενικά και έμπαιναν στην διαδικασία ζευγαρώματος και έκαναν αυγά.... Τα έχω μέσα στο σπίτι μου φοβάμαι να τα αφήσω έξω μετά την ατυχία που ειχα ποιο παλια από επίθεση.

Για να μην υπάρξει και επόμενος κύκλος ωοτοκίας διάβασε το άρθρο που σου επισυνάπτω.
Εύχομαι να πάνε σε καλούς φροντιστές και αυτά τα πουλάκια που χαρίζεις.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι αν θέλεις για το αρσενικό. Έχω ένα και προσπαθώ να βρω και άλλο ένα.

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Ναι υπάρχει
Καλησπερα. Σε ποια περιοχη βρισκεσαι ? Δεν εχεις αναφερει.Αν εισαι πχ θεσσαλονικη η κρητη και ο ενδιαφερομενος παλαιο φαληρο αθηνα πως θα δρομολογηθει η διαδικασια?

Μένω στο Μοσχάτο, οπότε μπορούμε να συναντηθούμε στην περιοχή που μένω και να σας το δώσω, αν μένετε εκτός Αττικής δεν γνωρίζω κάποιον ασφαλη τρόπο για να το παραλάβατε

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Μένω στο Μοσχάτο, οπότε μπορούμε να συναντηθούμε στην περιοχή που μένω και να σας το δώσω, αν μένετε εκτός Αττικής δεν γνωρίζω κάποιον ασφαλη τρόπο για να το παραλάβατε
δεν ενδιαφερομαι εγω .Απο περιεργεια ρωτησα .Αρκετα εχω για να θελω και αλλα :-)
ο @VASILEIOS NONAS εκδηλωσε ενδιαφερον

Back