Άρα καταλήγω σε έναν συλλογισμό.. Ότι προσφέρουμε την όποια προστασία χρησιμοποιούμε και για τους ανθρώπους (εκτός φιδάκια υποθέτω) και επιλέγουμε ένα προϊόν όσο το δυνατό φυσικό όπου θα πρέπει να περιέχει γερανιόλη.
Εντομοαπωθητικά Πλακίδια & Υγρό Plug In - Συμπληρώματα Διατροφής - Power Health
Εντιμοαπωθητικά Πλακίδια & Υγρό Plug In: Φυσικά εντομοαπωθητικά πλακίδια και υγρό Plug In. Με φυσική γερανιόλη για κουνούπια και σκνίπες. Κατάλληλα για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.www.powerhealth.gr
Eιναι προιον της Power Health και δεν διατιθεται στα super market αλλα στα φαρμακεια.
Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αυτό το προϊόν για προσωπική χρήση σε μορφή πλακιδίων. Δυστυχώς, δεν έκανε απολύτως τίποτα στην κρεβατοκάμαρα (δωμάτιο κανονικού μεγέθους). Συνέχιζα να έχω θέμα με τα κουνούπια και αναγκάστηκα να στραφώ σε κοινές του εμπορίου. Τώρα ίσως τα κουνούπια που έχουμε εδώ στην Κρήτη να εξελίσσονται σε πτεροδάχτυλους, δεν ξέρω!
Στα κοινά!Aναφερεσαι σε κοινα κουνουπια ή στο κουνουπι τιγρης;
Σε αυτή την περίπτωση θα είναι απόλυτα επικύνδυνο και για τα πουλιά.Δεν έπαιρνες ανάσα αν περνούσες σε απόσταση 1 με 1.5 μέτρο από την ταμπλέτα.
Θα συνταχθώ με τη δική σου αίσθηση. Γιατί και για μένα αυτό ακριβώς πιστεύω.Η δική μου αίσθηση από όλο αυτό είναι ότι τελικά, τα κουνούπια δεν αποτελούν κίνδυνο μεγαλύτερο από ότι π.χ. τα ακάρεα, οι ψείρες, τα ρεύματα αέρα, τα βρώμικα κλουβιά, οι διάφορες μολύνσεις, η..αμέλεια(!)..
Σωστά και απόλυτα...η πρόληψη είναι ουσιαστικά και η μόνη προστασία..
Αυτή δεν είναι μικρή.. είναι μεγάλη έρευνα που προσφέρει γνώσεις γραμμένες με διάθεση ενημέρωσης κι όχι "copy paste" για τις εντυπώσεις.μέσα από αυτή την μικρή ερεύνα
3. Το καλό με τα πουλιά είναι ότι...
Το θεμα που υπαρχει με το νερο και τα κουνουπια δεν εχει να κανει με την ποτιστρα. Τα κουνουπια ψαχνουν στασιμο νερο για την ωοτοκια τους.7. Κάτι που αξίζει να σημειώσω είναι το νερό.. Είτε πρόκειται για...
Η δική μου αίσθηση από όλο αυτό είναι ότι τελικά, τα κουνούπια δεν αποτελούν κίνδυνο μεγαλύτερο από ότι π.χ. τα ακάρεα, οι ψείρες, τα ρεύματα αέρα, τα βρώμικα κλουβιά, οι διάφορες μολύνσεις, η..αμέλεια(!).. Νομίζω πως έχουν χαθεί πολύ περισσότερα πουλάκια από όλα τα προηγούμενα και λιγότερα από το τσίμπημα ενός κουνουπιού. Δεν έχω ούτε και βρήκα κάποιο στατιστικό στοιχείο. Επικαλουμε άπλα τα όσα προβλήματα αναφέρονται στο petbirds κατά καιρούς. Δεν ξέρω πόσα από αυτά προκύπτουν από κουνούπια, ξέρω όμως ότι πολλά από αυτά προκύπτουν από αμέλεια, από έλλειψη γνώσης(ευτυχώς για αυτό έχουμε το petbirds) ή έλλειψη δράσης.
*** Να επισημάνω ότι όλο αυτό είναι η καθαρά προσωπική μου προσέγγιση και το δικό μου συμπέρασμα που θα καθορίσει τις δίκες μου ενέργειες. Δεν το θέτω σαν την βίβλο" της αντικουνουπικής προστασίας***
Έξαλλου.. Δεν έχω δει κάτι από εσένα που έχεις την εμπειρία..
Ναι Δημητρη εχω την προσωπικη επιμελεια των ποστ μου και την ελευθερια να χρησιμοποιω οποιο ρημα θελω ή οχι.Ακόμη και η πρόταση που έκανες χωρίς κανένα ρήμα του τύπου "προτείνω", "θεωρώ", "νομίζω", δηλαδή σε απόλυτο ύφος
Δεν διαφωνησα σε αυτο και η δικη μου επισης.Η δίκη μου προσσέγγιση σίγουρα είναι ερασιτεχνική.. Δεν είπα κάτι άλλο..Άλλωστε είμαι ερασιτέχνης.. Και πολύ άπειρος μάλιστα...Άλλα είναι μια προσέγγιση..
Δεν υπαρχει κατι πιο υγιες,το προβλημα θα ηταν να συμφωνουσαμε ολοι με ολους!έτυχε αμφισβήτησης από κάποια μέλη..
Γράψε εσύ την δική σου Βίβλο!
Θα ήταν εποικοδομητικότερο και σίγουρα λιγότερο θλιβερό από αυτή την βαρετή εμμονή του spoiling και των υπονοούμενων..
Καποια οσμη που ενοχλει εμας δεν σημαινει αυτοματα οτι ενοχλει και τα πουλια, οπως επισης δεν ισχυει οτι προιοντα που προοριζονται για μωρα ειναι απαραιτήτως καταλληλα και για τα ζωα.
Αυτο αφορα σε συστατικα τροφων, αρωματα κτλ κτλ
χμμ,θα δω αν εχω καμια τετοια συσκευη απο παλιες χρησεις για να δω αν ειναι ολες ιδιας δυναμικοτητας αναλογα το brand
ισως ετσι βγαλουμε καποιο συμπερασμα αν ειναι θεμα της ιδιας της ταμπλετας η οχι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας