λίγο το σκυλί και τα μικρά παιδιά που την στρεσαρουν όταν βγαίνει έξω
Χωρίς να ξέρω απο παπαγάλους θεωρώ πως κάπου εδώ κρύβεται το κλειδί..
λίγο το σκυλί και τα μικρά παιδιά που την στρεσαρουν όταν βγαίνει έξω
Συμφωνώ γιαυτό το εγραψα γιατί θεώρησα ότι πεζει ρόλο, εφόσον την βλέπω σε εγρήγορση και κουμπωμένη. Παρόλα αυτά ενώ την γυναίκα μου την αφήνει για χάδια οπότε και να πάει εμένα τις τελευταίες μέρες ούτε μέσα από τα κάγκελα με αφήνει. Αυτό πιο πολύ με προβλημάτισε και ποσταρα πάλι να σου πω την αλήθεια. Φοβάμαι μήπως γίνονται όλο και πιο άσχημα τα πράγματα και μετά δεν μαζεύεται. Χωρίς τα παιδιά βγαίνει εξω(όταν είναι στην γιαγιά η σχολείο κλπ), χωρίς το σκυλί δεν είναι εύκολο γιατί είναι συνέχεια σπίτι..Χωρίς να ξέρω απο παπαγάλους θεωρώ πως κάπου εδώ κρύβεται το κλειδί..
Συμφωνώ γιαυτό το εγραψα γιατί θεώρησα ότι πεζει ρόλο, εφόσον την βλέπω σε εγρήγορση και κουμπωμένη. Παρόλα αυτά ενώ την γυναίκα μου την αφήνει για χάδια οπότε και να πάει εμένα τις τελευταίες μέρες ούτε μέσα από τα κάγκελα με αφήνει. Αυτό πιο πολύ με προβλημάτισε και ποσταρα πάλι να σου πω την αλήθεια. Φοβάμαι μήπως γίνονται όλο και πιο άσχημα τα πράγματα και μετά δεν μαζεύεται. Χωρίς τα παιδιά βγαίνει εξω(όταν είναι στην γιαγιά η σχολείο κλπ), χωρίς το σκυλί δεν είναι εύκολο γιατί είναι συνέχεια σπίτι..
Συμφωνώ απόλυτα ποσταρα γιατί δεν ξέρω πως πρέπει να το διαχειριστώ, ο χρήστης σκέφτηκα μέχρι και λύση harness η αλυσιδιτσα στο πόδι και να της πάρω ένα stand να είναι μόνιμα έξω από το κλουβί μπας και συνηθησει καλύτερα αλλά με αυτά που διάβασα ότι μπορεί να πάθει άλλαξα γνώμη.Θα πρεπει ομως να προσαρμοστει με καποιον τροπο, γιατι ουτε τα παιδια θα διωξεις ουτε το σκυλί θα πρεπει να παρει φύλλο πορειας...
Προσπαθώ να βρω τρόπους να περνάει περισσότερο χρόνο έξω από το κλουβί μήπως της φύγει το άγχος...Αλυσιδα στο ποδι; 2019 εχουμε, πως σου ηρθε;
Οχι με τίποτα, κατ αρχας υπαρχει κίνδυνος για το πόδι, καλυτερα μεσα στο κλουβιΠροσπαθώ να βρω τρόπους να περνάει περισσότερο χρόνο έξω από το κλουβί μήπως της φύγει το άγχος...
Αυτή η ερώτηση δίνει την αίσθηση της δημοσκόπησης. Όχι ότι είναι πρόβλημα αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει πραγματικά στο να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα που να χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο είδος. Κάποια πουλιά δαγκώνουν πιο εύκολα, κάποια υπό συνθήκες πίεσης και κάποια λιγότερο. Θα ήταν ίσως ασφαλέστερο να γνωρίσεις και να χειριστείς το πουλί που πρόκειται να αγοράσεις. Εν μέσω πανδημίας βέβαια δεν ξέρω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.Καταλήγω, θεωρείτε ότι το παράδειγμα του φίλου είναι αρκετά συνηθισμένο ή ήταν τέρμα άτυχος και του έτυχε ενα τέρμα δύστροπο παπαγαλάκι και ότι σε γενικές γραμμές, ένας Congo, με αγάπη και φροντίδα και ενασχόληση, θα μάθει έστω τα βασικά και θα γίνει ένα έστω στοιχειωδώς ευχάριστο κατοικίδιο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας