Gibber Italicus 95άρι στο Reggio

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
Όνομα
Μάκης
H υποκειμενικότητα του ωραίου σε όλο της το μεγαλείο.
Ενα Λευκό Καμπούρικο Ιταλίας "έκανε" το 95άρι στο Reggio .
Το σχόλιο τους "ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ" (έλεος)

15156926_10205481133868137_4443834164533989294_o.jpg

15027924_10205481133788135_8937607165613569703_n.jpg

Πωπω βλέμμα που του ρίχνει το Υork απο δίπλα!
γιορκ: ισα μωρη καμπουρικη χλαπατσα
τζαπαν: σε μενα ομιλειτε κυριε; Εχω παθει ψυξη.

Για καποιο λογο αυτα τα καμπουρικα με κανουν και τα λυπαμαι, νιωθω λες και καποιος ολη τους τη ζωη τα τραβαγε για να γινουν ετσι.

Για καποιο λογο αυτα τα καμπουρικα με κανουν και τα λυπαμαι, νιωθω λες και καποιος ολη τους τη ζωη τα τραβαγε για να γινουν ετσι.
Εμένα αυτά μ'αρεσουν! :D Όλα τ'αλλα είναι κοινά καναρίνια. 😛

Χαίρομαι που κέρδισε τζαπανακι την υψηλότερη ββαθμολογία!👍

Τι ακριβως βρηκαν ωραιο σε αυτο το Καναρινι σαν να εχει καταπιει καποιο ξυλαράκι ειναι.
Τι να πω μπορει να το θεωρουν σαν προτυπο αλλα προσωπικα δεν θα το αγοραζα!

Ούτε δε μένα άρεσει αυτό το πουλί.. Ιδιαίτερη ράτσα τα ιαπωνικά δεν λέω, αλλά αυτό είναι σαν καναρίνι εξωγήινος.. Και ας μς διορθώσουν οι πιο έμπειροι αλλα το φτερωμα του δεν μου κάνει για πουλί που παίρνει άριστα.

Απλά στις ψωτογραφίες που αναβάζει ο φίλος του φόρουμ που εκτρέφει ιαπωνικά, μου διαφεύγει το όνομα του,έχουμε δει όλοι νομίζω πιο ωραία πουλάκια..

Ξέρω ότι εκτρέφουν ο Γιάννης @JAPAN HOSO11 και ο Θανάσης @ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ Όντως αυτά τα πουλιά είναι πιο όμορφα καθώς κρίνονται νομίζω και για το πτέρωμα με εξίσου αυστηρά κριτήρια όπως αυτά της στάσης.

Ναι τον φίλο japan hoso11 λέω, μας έχει δείξει πολύ ωραία τζαπανάκια! Περιμένω και εγώ την γνώμη του.

Καλησπερα και από μένα το συγκεκριμένο πουλί δεν είναι Japan . Ή φωτογραφία το άδικη για καμπουρικο ιταλιας. Μπορείτε να το ψαξετε στο YouTube , gibber italics . Εξερετηκα δύσκολη εκτρωφη όπου λυγίζουν και οι καλύτεροι. Στην Ελλάδα τα πρώτο έφερε ο κ. Υφαντής τώρα δεν πρέπει να έχει στην κατοχή του. Ή ομορφιά σε αυτά τα πουλιά είναι η ασχήμια τους(ατάκα του Θανάση)

Παω πασο. Για καποιο λογο νομιζα ειναι ιδια, με τα gibber εξαιρετικα πιο ασχημα οφειλω να ομολογησω.

Σε τι εγκειται η μεγαλυτερη δυσκολια τους απο τα japan?

Γενικά ποιο δύσκολα από πόλλα πουλιά.
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα το φύλο του μόνο όταν είναι πυρομενα, δεν είναι καλές μάνες, με το ζόρι κρατιούνται στα όρθια στο κλαρί, για μία απόσταση στη κλούβα πτήσης που ένα καναρίνι κάνει δυο φτερουγίσματα αυτό θέλει 10! Δεν καταλαβαίνεις εύκολα πτερορροια και αρρώστια, !

Η κάρτα αξιολόγησης με τις επιμέρους βαθμολογίες και η καμιά ντουζίνα υπογραφές κριτών απο κάτω επιβεβαιώνουν την απόλυτη εκπλήρωση των προτύπων της συγκεκρημένης ποικιλίας.

Ή ομορφιά σε αυτά τα πουλιά είναι η ασχήμια τους(ατάκα του Θανάση)
Δηλαδή ψηφίζουν το πιο άσχημο; Κάτι αντίστοιχο με τα χρυσά βατόμουρα; (Σε καλλιστεία δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό)

Σχετικά θέματα

Back