Απλά τέλειος!
Και με harness!
Δυσκολευτηκες να του το βαλεις; Πες μας αντιδρασεις!
Τι εννοείς; οι σημερινές φωτογραφίες;Φώτοσοπ είναι το χάρνες.
Τι εννοείς; οι σημερινές φωτογραφίες;
Δεν ξέρω σε ποιο μέλος αναφέρεσαι αλλά κανένα βραβείο για τέτοιες ενέργειες, το αντίθετο θα έλεγα.Μέχρι στιγμής νομίζω κερδίζει το βραβείο η Σούλα αν δεν κάνω λάθος που τα έχει ελεύθερα και εκτός σπιτιού.
Μέχρι στιγμής νομίζω κερδίζει το βραβείο η Σούλα αν δεν κάνω λάθος που τα έχει ελεύθερα και εκτός σπιτιού.
H Σίσσυ δεν έχει ελεύθερο το πουλί εκτός σπιτιού.maria p ο Αγγελος μιλαει για τη Σισσυ και για το Μαριο.
H Σίσσυ δεν έχει ελεύθερο το πουλί εκτός σπιτιού.
Καμία σχέση. Ποτέ τα πουλιά ελεύθερα. Κάνε μια αναζήτηση, υπάρχει πλούσια θεματογραφία με πολλά περιστατικά. Είναι κρίμα και γι' αυτά και για τους φροντιστές να χάνονται πουλιά.Γενικά είμαι νέος στο θέμα πτηνά αλλά συγκρίνω τα πάντα με βάση τα σκυλιά.
Πράγμα που σημαίνει ότι αν υπάρχει η δυνατότητα για πλήρης ελευθερία θα την προτιμούσα.
Μέχρι στιγμής νομίζω κερδίζει το βραβείο η Σούλα αν δεν κάνω λάθος που τα έχει ελεύθερα και εκτός σπιτιού.
ΊΝόμιζα ότι είχα δει εδώ από μια κοπέλα (Σούλα έγραψα αλλά δεν το έχω σίγουρο όπως είπα) ότι έχει τα παπαγαλάκια ελευθερα και την ακούνε.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας