Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.Και τώρα η κυρία που ξεπέρασε το εμπόδιο 17 πουλιών!
Έτσι ποτέ δεν επαναπαυόμαστε σήμερα είναι πιο δύσκολη μέρα ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς μπαίνει σε δράση αλλά αναφέρομαι κυρίως στα κόκκινα τζαπαν που τουλάχιστον στο κύκλο των "τζαπαναδων" είναι παρεξηγημένο! Εμένα μου κοστίζει πολύ περισσότερο από ότι όλα τα υπόλοιπα Αλλά κλείνω τα αυτιά μου και επιμένω!Ο αγώνας βελτίωσης πρέπει πάντα να έχει στόχους..
ήμουν εκεί.. Τα είδα όλα ένα προς ένα και πραγματικά η δουλειά σου είναι άξια συγχαρητηρίων, φίλε μου Σταμάτη! Μη μασάς.. Προχώρα.. Διάβασε.. Πειραματήσου.. Μίλα με τον κο Υφαντή και άντε πάλι!κλείνω τα αυτιά μου και επιμένω!
Οκ κανένα πρόβλημα στο άσπρο το ζευγάρι ο συνδυασμός πως να είναι; κίτρινο άσπρο ή μπλου κίτρινο;(η. Περιμένει είτε κίτρινο είτε λευκό ζευγάρι japan.. Θα με ζαλίζει μέχρι να έρθουν! φρόντισε το.. Δεν αντέχω..![]()
κίτρινο - άσπρο..Οκ κανένα πρόβλημα.
στο άσπρο το ζευγάρι ο συνδυασμός πως να είναι; κίτρινο άσπρο ή μπλου κίτρινο;
Ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση!Συγχαρητήρια Σταμάτη!
Ψωμωμένο τζάπαν! Σου είχα στείλει μόνο τα άλλα δύο κόκκινα για να σε κρατήσω σε αγωνία!
Δεν εσκισα κανένα! Μαζί σκισαμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια φέτος Εγώ του χρόνου εσύ, ο Θανάσης, Ίσως βρεθούμε πάλι με το Γιάννη και τούς άλλους τζαπαναδες! Πάντα έχεις καλά πουλιά αλλά όπως λέω και πιο πάνω σε αυτα τα πουλια μθα στιγμή αρκεί για να τα χαλάσουν όλα ( την ώρα τις κρίσης) !Εύχομαι να έχουμε υγεία και του χρόνου να ξανακονταροχτυπιθούμε πάλι. Καλή συνέχεια και καλή επάνοδο στην πατρίδα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας