Γενικά Japan hoso 2018

Σπουδαία παρουσία Σταμάτη ΜΠΡΑΒΟ !
... Αν δεν βρεθώ με Τσιχλακη - Υφαντή στην πίστα δεν έχει κανένα νόημα!
Οι μαθητές περάσανε τον δάσκαλο και το λέει με υπερηφάνεια ο Υφαντής σε κάθε ευκαιρία.

Σπουδαία παρουσία Σταμάτη ΜΠΡΑΒΟ
Σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια και σε σας ( τα έχω ξαναπεί σε αλλά post) όχι μόνο για το champion αλλά γιατί βοήθεια στο να οργανώσετε κάτι καλό!

Οι μαθητές περάσανε τον δάσκαλο και το λέει με υπερηφάνεια ο
Δεν το πιστεύω έχω ακόμα πολλά να μάθω, έτσι και αλλιώς ο δάσκαλος πάντα κρύβετε από πίσω! Και εκτός ότι υποστηρίζει, διδάσκει δίνει απλόχερα χώρο στους νέους εκθέτες!

Πανέμορφα πουλάκια, συγχαρητήρια, περάσαμε κι εμείς μια βόλτα από την έκθεση και η κόρη μου εντυπωσιάστηκε από τα japan hoso "που κάθονται έτσι όρθια σαν παπαγαλάκια!" :)
Πολλές επιτυχίες εύχομαι και στην επομενη.

Σας ευχαριστώ πολύ να είμαστε καλά και θα προσπαθούμε!
κόρη μου εντυπωσιάστηκε από τα japan hoso "που κάθονται έτσι όρθια σαν παπαγαλάκια!" :)
Εεεε Εγώ βλέπω την δικιά μού κόρη να συνεχίζει.. Τους δίνει ονόματα από τώρα ξεχωρίζει πιο είναι δικό τής και τέτοια!

Οι μαθητές περάσανε τον δάσκαλο και το λέει με υπερηφάνεια ο Υφαντής σε κάθε ευκαιρία.
Οι δάσκαλοι όπως ο Μάκης και ο Υφαντής είναι οι φάροι... Που δείχνουν το δρόμο στο καράβι να ταξιδεύει στο σωστό δρόμο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια και σε σας ( τα έχω ξαναπεί σε αλλά post) όχι μόνο για το champion αλλά για τη βοήθεια στο να οργανώσετε κάτι καλό!
Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα! Απλά άνοιξε η πόρτα με την δημιουργία της νέας Ομοσπονδίας. Η συνέχεια θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Σιγά-σιγά όμως διότι τα πρώτα βήματα πρέπει να γίνουν σε στέρεο έδαφος. Εσείς, η νεότερη γενιά εκτροφέων θα βρείτε ένα άλλο, πιο "στρωτό" γήπεδο για να κάνετε το παιχνίδι σας. Αρκεί να αγαπάτε πραγματικά, τα υπέρωχα αυτά φιλαράκια μας.

Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα! Απλά άνοιξε η πόρτα με την δημιουργία της νέας Ομοσπονδίας
Ας φροντίσουμε να προσπαθησουμε να τη διατηρήσουμε ανοικτή !

Η συνέχεια θα είναι γεμάτη εκπλήξεις
Αυτό περιμένουμε ελπίζουμε!

. Σιγά-σιγά όμως διότι τα πρώτα βήματα πρέπει να γίνουν σε στέρεο έδαφος.
Κάθε αρχή και δύσκολη σε αυτή τη περίπτωση πολύ δύσκολη καλό κουράγιο!

Εσείς, η νεότερη γενιά εκτροφέων θα βρείτε ένα άλλο, πιο "στρωτό" γήπεδο για να κάνετε το παιχνίδι σας. Αρκεί να αγαπάτε πραγματικά, τα υπέρωχα αυτά φιλαράκια μας.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει ο καθένας να βοηθάει από τη θέση που βρίσκεται και με τον τρόπο Φυσικά που μπορεί ο καθένας!

Back