Μην μπερδεύεσαι, την φωτογραφία την ανέβασα για να καταλάβεις πως πρέπει να βγάλεις την φωτογραφία.Μόλις είδα την φωτογραφία σου κατάλαβα ότι από κάτω τα δικά δεν είναι καθόλου φυσιολογικά.
Συμφωνώ 100% ότι δεν τα φτιάχνουν για διακοσμητικά.Τους έδωσα taniazine και karina stop. Δεν νομίζω ότι αυτά τα φτιάχνουν για διακοσμητικά. Τα φτιάχνουν για να γίνεται καλά το πουλί.
Ωραία. Τότε σταματάς να ασχολείσαι μαζί τους.Ρε παιδιά όμως θα προσπαθούσα αλλά και πάλι τόσο ζωηρά πουλιά δεν γίνεται να έχουν ασθένεια! Τόσο ζωηρά δεν ήταν ποτέ!
Κοίταξε να δείς Σταύρο από ότι ξέρεις δεν είμαι ο πρώτος που ρωτάω πριν δώσω κάτι. Δηλαδή να πηγαίνω να δίνω ότι ναναι στα πουλιά χωρίς να ρωτάω; Δεν έχω καμια πρόθεση να τσακωθώ μαζί σου γιατί από ότι καταλαβαίνεις το ξαναλέω σε έκτιμώ βαθύτατα. Και κάθε συμβουλή σου δεκτή.Η επιμονή σου να ξεσηκώνεις το θέμα προσπαθώντας να σου πούμε να κάνεις αυτό που ήθελες να κάνεις εξαρχής, αγγίζει τα όρια του τρολαρίσματος.
Φαντάσου λοιπόν πόσο έχουν βαρεθεί αυτοί που προσπαθούν να σε βοηθήσουν εξηγόντας εδώ και μήνες ότι δεν υπάρχει “Θέμα Καρίνα“. Είναι σα να πηγαίνεις στο γιατρό, να του λες ότι έχεις την ασθένεια κοκκαλιάρης και να σου εξηγεί ότι ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.έχω βαρεθεί και εγώ πια με το θέμα της καρίνας
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας