Μερικές φωτογραφίες θα είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για όλους και θα βοηθούσαν και τους μελλοντικούς αναγνώστες.για να αποκτήσουμε μια καλή εικόνα της κατάστασης των πουλιών βγάλε μερικές φωτογραφίες με φυσικό φωτισμό.
Μερικές φωτογραφίες θα είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για όλους και θα βοηθούσαν και τους μελλοντικούς αναγνώστες.για να αποκτήσουμε μια καλή εικόνα της κατάστασης των πουλιών βγάλε μερικές φωτογραφίες με φυσικό φωτισμό.
Δεύτερον δεν αγνοώ τα παραπάνω! Δηλαδή εντάξει μην το λέμε και όπως θέλουμε. Απλά έχω διάφορες υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο.Φιλικά.Αγνοείς επιδεικτικά τα παραπάνω και συνεχίζεις να λες τα δικά σου.
Όπως έχεις δείξει μέχρι τώρα καμία συμβουλή και από κανέναν δεν είναι δεκτή.Και κάθε συμβουλή σου δεκτή
Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί εγγύηση ότι και τα πουλιά είναι υγιή.Πρώτον να αναφέρω ότι οι κουτσουλιές τους είναι φυσιολογικές.
Έχεις χρόνο για να πηγαίνεις και να παίρνεις τα διάφορα γιατροσόφια που διαβάζεις στο διαδίκτυο...Απλά έχω διάφορες υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο.
Ειλικρινά το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αλλά πώς προκύπτουν αυτά τα συμπεράσματα;Αφού έβγαλα κάποια συμπεράσματα τα πουλάκια είναι μια χαρα.
Δεν νομίζω ότι τσακώνεται κάποιος μαζί σου. Απλά γίνεται μια ακόμα συζήτηση σε δικό σου θέμα που για ακόμα μια φορά δεν καταλήγει πουθενά παρά μόνο σε αυτό που έχεις εξ αρχής στο μυαλό σου.Ο ρόλος μου εδώ είναι να έχω μια καλή σχέση με τα υπόλοιπα μέλη και να βοηθάω όσο μπορώ, όχι να τσακώνομαι.
Ναι μια χαρά έχω χρόνο να πέρνω αυτά τα φάρμακα από το διαδίκτιο! Δηλαδή με έφερες πάλι στα όρια μου. Δηλαδή πάλι αυστηρός;Έχεις χρόνο για να πηγαίνεις και να παίρνεις τα διάφορα γιατροσόφια που διαβάζεις στο διαδίκτυο...
Δεν ξέρω πραγματικά γιατί τα λες αυτά! Τί δεν τήρησα; Που δεν τα πήγα στον πτηνίατρο; Τόσο υγειές πουλιά και θα τα πάω στον κτηνίατρο; Τέτοια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Όπως έχεις δείξει μέχρι τώρα καμία συμβουλή και από κανέναν δεν είναι δεκτή.
Από ότι είδες που δεν νομίζω να το πρόσεξες, λέω και άλλους λόγους πιο πάνω που τα πουλιά είναι υγειες.Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί εγγύηση ότι και τα πουλιά είναι υγιή.
@Kiriazis Κοίταξε ρώτησα γενικά ούτε είπα για τα δικά μου ότι δεν είναι καλά.
Έχω αρχίσει να βλέπω να αρχίζει να φαίνεται και στα υπολοιπά το κόκκαλο της καρίνας κάπως.
Χρήστο, δεν χρειάζεται να απαντήσει σε αυτό και δεν είναι υποχρεωμένος άλλωστε. Ότι μπορεί να αντιληφθεί καθένας μας από τη συζήτηση και μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα, δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο προσωπικό ένα θέμα. Ας εκτιμήσει ο καθένας μας την ηλικία ή ότι άλλο του συνομιλητή και ας αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει να συμμετέχει στη συζήτηση ή όχι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας