Γενικά Lovebird φωνές και κελάηδημα

@Stella AXD[/USER] κ εγώ ήξερα ότι τα lovebirds ζουν ζευγάρια αλλά αφού μπορεί να ζει κ μόνο του, δεν έχεις θέμα. Αν κ πιστεύω ότι θα το δεις κ εσύ στην πορεία κ θα θελήσεις εσύ ένα ακόμη. Σημαντικό είναι να ακολουθεί το πρόγραμμα Ανατολής Δύσης για τον ύπνο. Πάντως για το φύλο του διαβάζω ότι είναι δύσκολο να το διακρίνει κάποιος κ χρειάζεται τεστ DNA για να είσαι σίγουρη. Στο πετ σοπ που το πήρες, δεν θα έπρεπε να το είχαν κάνει;
Μου είπαν πως είναι αρσενικό, αλλά δεν έχει βραχιολάκι, οπότε υποθέτω πως δεν έχει γίνει τεστ DNA. Μάλλον στο περίπου μας το είπαν, άλλωστε έχουν 50% πιθανότητες να έχουν πέσει μέσα.
Επίσης σήμερα παρατήρησα πως όταν κελαηδάει σταματάει για λίγο και κουνάει το κεφάλι γύρω γυρώ σαν να χορεύει και συνεχίζει..(καινούριο αυτό!)
Και έχω την εντύπωση πως προσπαθεί να βγει από το κλουβί από εκεί που είναι η τροφή.... τι να κάνω για αυτό; δεν θέλω να το βγάλω ακόμη από το κλουβί γιατί δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη και δεν θα μπορώ να το γυρίσω εύκολα μέσα...

Μου είπαν πως είναι αρσενικό, αλλά δεν έχει βραχιολάκι, οπότε υποθέτω πως δεν έχει γίνει τεστ DNA. Μάλλον στο περίπου μας το είπαν, άλλωστε έχουν 50% πιθανότητες να έχουν πέσει μέσα.
Επίσης σήμερα παρατήρησα πως όταν κελαηδάει σταματάει για λίγο και κουνάει το κεφάλι γύρω γυρώ σαν να χορεύει και συνεχίζει..(καινούριο αυτό!)
Και έχω την εντύπωση πως προσπαθεί να βγει από το κλουβί από εκεί που είναι η τροφή.... τι να κάνω για αυτό; δεν θέλω να το βγάλω ακόμη από το κλουβί γιατί δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη και δεν θα μπορώ να το γυρίσω εύκολα μέσα...
Έχει αρχίσει να ζωηρευει επικίνδυνα 😛😜 έχεις δίκιο θέλει βήματα σιγά σιγά για να αρχίσει να βγαίνει και από το κλουβί. Η κίνηση γύρω με το κεφάλι δεν έχω δυστυχώς κάποια απάντηση δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για το είδος ξέρω μόνο μερικά πράγματα. Παρεμπιπτόντως μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις μία φώτο το κλουβί του αλλά και το ίδιο το πουλάκι;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Δακτυλιδι έχει; Σου είπαν την ηλικία του;

και κουνάει το κεφάλι γύρω γυρώ σαν να χορεύει και συνεχίζει..(καινούριο αυτό!)
Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένο ή θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Θα σου πουν οι παπαγάλογονείς περισσότερα.
Τα lovebirds διαβάζω είναι μανούλες στο να δραπετεύουν. Ασφάλισε τις πόρτες του κλουβιού με μανταλάκια ή συρματάκια.

Δακτυλιδι έχει; Σου είπαν την ηλικία του;

Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένο ή θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Θα σου πουν οι παπαγάλογονείς περισσότερα.
Τα lovebirds διαβάζω είναι μανούλες στο να δραπετεύουν. Ασφάλισε τις πόρτες του κλουβιού με μανταλάκια ή συρματάκια.
Εδώ που είχα budgie παλιότερα και δραπέτευαν 😛

Γενικότερα οι παπαγάλοι είναι πανέξυπνα πτηνά και πολύ περίεργα με την έννοια ότι θέλουν να εξερευνούν τα πάντα.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να μου το πείτε αν παραβιάζω κάποιον κανόνα του φόρουμ για να είμαι προετοιμασμένος για το ban που πολύ πιθανά θα φάω. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι διαβάζοντας και παλαιότερα ποστ και συζητήσεις πολλά μέλη του φόρουμ είχαν εντάσεις και διαφωνούσαν αλλά τέτοια επίθεση δεν εισέπραξαν από κανέναν. Γιατί εγώ λοιπόν επειδή είπα την γνώμη μου απλά λίγο πιο έντονα, να θεωρηθω "Κατίνα";
https://community.petbirds.gr/help/rules/ Διάβασε αυτό αν θέλεις, μόνο ενημερωτικά επειδή το ρώτησες

Όλα καλά δεν δίνω συνέχεια. Σε ευχαριστώ kom

Back