Μου είπαν πως είναι αρσενικό, αλλά δεν έχει βραχιολάκι, οπότε υποθέτω πως δεν έχει γίνει τεστ DNA. Μάλλον στο περίπου μας το είπαν, άλλωστε έχουν 50% πιθανότητες να έχουν πέσει μέσα.@Stella AXD[/USER] κ εγώ ήξερα ότι τα lovebirds ζουν ζευγάρια αλλά αφού μπορεί να ζει κ μόνο του, δεν έχεις θέμα. Αν κ πιστεύω ότι θα το δεις κ εσύ στην πορεία κ θα θελήσεις εσύ ένα ακόμη. Σημαντικό είναι να ακολουθεί το πρόγραμμα Ανατολής Δύσης για τον ύπνο. Πάντως για το φύλο του διαβάζω ότι είναι δύσκολο να το διακρίνει κάποιος κ χρειάζεται τεστ DNA για να είσαι σίγουρη. Στο πετ σοπ που το πήρες, δεν θα έπρεπε να το είχαν κάνει;
Έχει αρχίσει να ζωηρευει επικίνδυναΜου είπαν πως είναι αρσενικό, αλλά δεν έχει βραχιολάκι, οπότε υποθέτω πως δεν έχει γίνει τεστ DNA. Μάλλον στο περίπου μας το είπαν, άλλωστε έχουν 50% πιθανότητες να έχουν πέσει μέσα.
Επίσης σήμερα παρατήρησα πως όταν κελαηδάει σταματάει για λίγο και κουνάει το κεφάλι γύρω γυρώ σαν να χορεύει και συνεχίζει..(καινούριο αυτό!)
Και έχω την εντύπωση πως προσπαθεί να βγει από το κλουβί από εκεί που είναι η τροφή.... τι να κάνω για αυτό; δεν θέλω να το βγάλω ακόμη από το κλουβί γιατί δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη και δεν θα μπορώ να το γυρίσω εύκολα μέσα...
Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένο ή θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Θα σου πουν οι παπαγάλογονείς περισσότερα.και κουνάει το κεφάλι γύρω γυρώ σαν να χορεύει και συνεχίζει..(καινούριο αυτό!)
Εδώ που είχα budgie παλιότερα και δραπέτευανΔακτυλιδι έχει; Σου είπαν την ηλικία του;
Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένο ή θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Θα σου πουν οι παπαγάλογονείς περισσότερα.
Τα lovebirds διαβάζω είναι μανούλες στο να δραπετεύουν. Ασφάλισε τις πόρτες του κλουβιού με μανταλάκια ή συρματάκια.
https://community.petbirds.gr/help/rules/ Διάβασε αυτό αν θέλεις, μόνο ενημερωτικά επειδή το ρώτησεςΕπιπρόσθετα θα ήθελα να μου το πείτε αν παραβιάζω κάποιον κανόνα του φόρουμ για να είμαι προετοιμασμένος για το ban που πολύ πιθανά θα φάω. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι διαβάζοντας και παλαιότερα ποστ και συζητήσεις πολλά μέλη του φόρουμ είχαν εντάσεις και διαφωνούσαν αλλά τέτοια επίθεση δεν εισέπραξαν από κανέναν. Γιατί εγώ λοιπόν επειδή είπα την γνώμη μου απλά λίγο πιο έντονα, να θεωρηθω "Κατίνα";
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας