Όχι δεν είναι κακό, μπορούν να δοθούν σε όλα τα καναρίνια. Η αναφορά στα καναρίνια χρώματος γίνεται για να τονισθεί ότι το μίγμα δεν περιέχει σπόρους όπως το ρούψεν για παράδειγμα, πού θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητο χρωματισμό στο φτέρωμα.Η απορία μου πάντα είναι,αν συγκεκριμένες τροφές, που αναφέρονται για κάποιες ράτσες, είναι κακό να δίνονται και σε άλλα καναρίνια!
Δεν έχω προσωπική άποψη για τις τροφές. Είναι προτιμότερο να συμβουλευτείς τις απόψεις των χρηστών τους είτε μέσω μηνυμάτων είτε μέσω των reviews.@Stavros Με την ευκαιρία,να ρωτήσω την γνώμη σου θα ήθελα. Η συγκεκριμένη τροφή, για θέμα πάχους, στα πουλιά, πως την βλέπεις?
Δεν κατάλαβα γιατί το γραφεις αυτο! Επίσης δεν το ανέφερα σε κανένα σημείο αυτο που αναλύεις ούτε κατηγόρησα κανέναν.Δεν κανουμε διαφημιση σε καμια τροφη γιατι απλα δεν ειμαστε πωλητες και δεν εχουμε οφελος ουτε influencers του instagram/tik tok να κανουμε post επι αμοιβης
Επειδή με αμφισβητείς, δεν είμαι κανένας που ξύπνησε μια μέρα κ άρχισε να κραζει την Pico. Επίσης δεν θα ανέβαζα φωτο αν η συσκευασία ήταν ανοιχτή ή στραπατσαρισμένη κτλ κτλ έχω κ βίντεο.Εχεις την εξωτερικη συσκευασια του προιοντος @kom ? ειναι αθικτη 100% ? οντως τι συσκευασια αγορασες.
προσωπικα αγορασα manitoba t3 με περιλλα 5 κιλη..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας