@MARY58 επεστρεψε ? δεν εφυγε ποτε απο καποια μαγαζια ? ειχε ξεμεινει σε αποθηκες ? :-) ..θα στειλω μολις μπορεσω να επιστρεψω σπιτι το lot number της συσκευασιας.Δεν το εχω σε φωτο δυστυχως
ας έχουμε υπόψιν ότι μεμονωμένες αστοχίες μπορούν να συμβούν γενικά οπουδήποτε.
Συμφωνω απολυτα. Η εφοδιαστικη αλυσιδα ειναι πολυ συνθετη.το καταστημα ειναι τελευταιος σταθμος πριν φθασει σε εμας. Η εταιρεια ειναι ο πρωτος σταθμος και ελεγχει πως φευγει ενα προιον απο τις εγκαταστασεις της. Τα ενδιαμεσα μερη ειναι black box για εμας. Χρονοι ,συνθηκες ,συμπεριφορες μεταφορεων ενδιαμεσα ειναι αγνωστοι παραγοντεςκαλό θα είναι ως πρώτη ενέργεια να επικοινωνούμε με το κατάστημα από το οποίο προμηθευτήκαμε το προϊόν για να αναφέρουμε το περιστατικό
Ο λόγος που το ανέφερα στο forum είναι καθαρά για να είμαστε πιο υποψιασμένοι και να μην επαναπαυόμαστε στο γεγονός πως πήρα μια επώνυμη συσκευασμενη μάρκα και όλα καλά. Τελικά όλα μπορούν να συμβούν.Με την ευκαιρία όμως και επί της ουσίας για να μείνει κάτι χρήσιμο, ας έχουμε υπόψιν ότι μεμονωμένες αστοχίες μπορούν να συμβούν γενικά οπουδήποτε. Όταν αυτές είναι μεμονωμένες, ας μην βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε το προϊόν.
δλδ το είδες το σκουλήκι πριν ανοίξεις τη συσκευασία;βασικά ήμουν τυχερός που το είδα εγκαίρως.
Μάλλον κάτι χάθηκε στην ανάγνωση. Και την έχω ανοίξει και την έχω ταΐσει στα πουλιά.Ειναι η πρωτη φορα που πηρες pico και αγχωνεσαι πριν καν την ανοιξεις?
Έχω, 8 0000 58 01756>Να Επικοινωνησω?
@kom εχεις το lot number?
Δεν ξερω αν υπαρχει συστημα καταγραφης και ελεγχου αυτων των τροφιμων οπως βλεπουμε απο τον εφετ να αποσυρει απο την αγορα "παρτιδες" διαφορων προιοντων για εμας οταν εντοπιστουν διαφορα θεματα.
Να στειλω και στον εφετ?
Κατά την άποψή μου η συσκευασία σε χάρτινο σακί (όμοια με αυτές που χρησιμοποιούν για το αλεύρι) είναι η πλέον ενδεδειγμένη ή τουλάχιστον προτιμότερη από τη νάιλον.σε χάρτινο σάκο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας