Εξ' αιτίας του ράμφους το λες Ανέστη; Γιατί το χρώμα πτερώματος δεν δείχνει κάτι προς το παρόν.Φαίνεται πως απέκτησες ένα αφρικανικό ρίνγκνεκ
Εξ' αιτίας του ράμφους το λες Ανέστη; Γιατί το χρώμα πτερώματος δεν δείχνει κάτι προς το παρόν.Φαίνεται πως απέκτησες ένα αφρικανικό ρίνγκνεκ
Ναι Μαρία μου φαίνεται πολύ σκούρο για ινδικό.Εξ' αιτίας του ράμφους το λες Ανέστη; Γιατί το χρώμα πτερώματος δεν δείχνει κάτι προς το παρόν.
Το σκούρο είναι το παιδικό του, το θέμα είναι ότι από κάτω φαίνεται ροδακινί και όχι κόκκινο.Ναι Μαρία μου φαίνεται πολύ σκούρο για ινδικό.
Οπότε θα μπορούσαμε να σας ενοχλήσουμε ξανά.
Θυμήθηκα τα δικα μου οταν ειχα πρωτοπαρει τον πιτσιρή μου. Αγχος, αγωνια, ιδρώτας, τι κανω τώρα; Το κανω σωστα;Επειδή είμαστε πραγματικά αρχάριοι ποια πιστεύετε ότι θα ήταν μια ρουτίνα φροντίδας που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στο πουλί ώστε να είναι ικανοποιημένο. Ο σύζυγος αν χώθηκε με όλη το κύμα πληροφοριών και σκέφτεται μήπως τον επιστρέψει. Τα βλέπουμε εμείς πολύ απαιτητικά όλα αυτά ή δεν είναι τόσο;
(Υ. Γ Μολις αρχισε να τιτιβιζει λιγο )
Τα υπολοιπα παιδια τα λενε καλύτερα απο μενα, και ξερουν καλύτερα απο μενα.
Σε αυτη τη φραση ομως θα σου απαντήσω κι εγώ, ακομα και ως νεος στο φορουμ. Το μονο σίγουρο ειναι πως δε θα ειστε ενοχληση αλλα χαρά. Και απόλαυση να βοηθάνε όλοι (κι εγω μαζι) με τις πολλες ή πενιχρες, ανάλογα, γνώσεις τους για το καλύτερο του φτερωτού σας φίλου.
Αυτά είναι πολύ ωραία σημάδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείς να το αφήνεις για λίγο αλλά σύντομα θα το αφαιρείς λόγω γρήγορης αλλοίωσης των φρούτων αυτή την εποχή.εκανα την πρώτη προσπάθεια και του έκοψα λίγο καρπουζάκι. Έφαγε στην αρχή από την μεριά που ήταν και στην συνέχεια πήγα απ την άλλη και του είπα " έλα έλα". Μια, δυο ήρθε. Όταν έφαγε είπα μπράβο και πάλι απ την αρχή. Να του αφήσω λίγο ακόμα σε άλλο "πιατάκι";
Να σου ζησει!
Νομιζω ομως πως οσο ενθουσιασμενοι κ να ειστε πρεπει να κοιμηθει.. ειναι μικρο.
Έχουμε άρθρα και καταλόγους αλλά "φοβάμαι" να στα δώσω :)@maria p μου τι άλλο θα μπορούσα να του δίνω για εναλλαγή;
Τα πουλιά πρέπει να κοιμούνται με τις φυσικές διακυμάνσεις του φωτισμού των εποχών, από την δύση έως την ανατολή.πόσες ώρες πρέπει να κοιμάται και επίσης, χρειάζεται να το σκεπάζουμε με σεντονάκι το κλουβάκι να μην βλέπει;
Αυτό θα το κάνει και θα καταστρέφει αρκετά, σ' αυτό θα σε βοηθήσουν τα παιχνίδια.Τι θα μπορούσαμε επίσης να κάνουμε με το κομμάτι ότι τρώμε - δαγκώνουμε όλα τα πλαστικά εξαρτήματα;
τώρα που είναι μικρό καλό να αποφεύγεται στο πόσιμο νερό.
Σε καμιά εβδομάδα περίπου. Αλλά βέβαια να σήμερα έφαγε καρπούζι, καλά έκανες.Το μελλοντικά για το μπάνιο και το φαί, να το προγραμματίσουμε σε πόσο καιρό μιας και είναι αρχή τώρα;
Το δαχτυλίδι και η υγεία δεν συνδυάζονται. Μια επίσκεψη θα σας κοστίσει από 30-50 ευρώ.Γνωρίζουμε πόσο περίπου θα μας κοστίσει μια επίσκεψη σε ένα πτηνίατρο ή κτηνίατρο, για να "βεβαιωθούμε" για την υγεία του πουλιού εφόσον είχαμε το "θέμα" με το δαχτυλίδι;
Όμορφο το νέο του σπιτάκι! Καλορίζικο!
Για τροφή και νερό προτιμήστε αυτού του είδους τις ανοξείδωτες
ταΐστρες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας