Ναι ( @ErnestoTheParrotlet ) Διονύση μου, νομίζω ότι άρχισε να παίρνει μορφή σιγά σιγά.:) Φάγαμε και την αυγοτροφή μας σήμερα για πρώτη φορά και πολύ το χάρηκα που δεν έχουμε πρόβλημα στο φαί :)
Εμείς παλι με την πράσινη πουπουλόμπαλά μας έχουμε πρόβλημα στο φαγητό γιατί... Τρώει ότι βρει
Μπράβο, ολα καλα θα σας συνηθίζει καθε μέρα και περισσότερο και θα περνατε ακομα καλύτερα.
Μπράβο, πολύ ωραία όλα, καλορίζικα και να περνάτε τέλεια!
@Sissy μου η ποτίστρα είναι τέλεια, το δοχείο το τσίγκινο σε πρώτη ευκαιρία εντάξει άλλαξέ το αλλά εμένα το δοχειάκι της αυγοτροφής είναι από αυτά που δεν θέλω, γιατί με τα καρφάκια που έχουν για κρέμασμα γίνονται επικίνδυνα.
Θα προτιμούσα κάτι τέτοιο
ή επειδή τα μασουλάει το μικρότερο μέγεθος του μεταλλικού.
Μια χαρά προχωράτε σας βλέπω μέχρι την επόμενη εβδομάδα αυτοκόλλητους :)
Ναι αλλά το νερό λερώνεται εύκολα στα ανοιχτά ανοξείδωτα σκεύη από τα πόδια του ή κουτσουλιές. Επίσης στα μεταλλικά σκεύη δεν κάνει να βάζουμε μηλόξυδο.
Γνωστό για το μηλόξυδο (εγώ δεν χρησιμοποιώ) το ίδιο DeukalionΔημήτρη ισχύει και για το σκόρδο (εννοώ να κόβεται με μεταλλικό μαχαίρι, αλλά ελάχιστοι το κάνουν)
Ναι χημική αντίδραση. Πως λειτουργεί μην με ρωτάς, ετοιματζίδικο κι εγώ το βρήκα, σε σάϊτ που αφορούσε το μηλόξυδο.
Ισχύει επίσης ότι δεν πρέπει ν' αφήνουμε τα μεταλλικά κουτάλια-πιρούνια-μαχαίρια μέσα στα φαγητά και τις σαλάτες :)
Ναι χημική αντίδραση. Πως λειτουργεί μην με ρωτάς, ετοιματζίδικο κι εγώ το βρήκα, σε σάϊτ που αφορούσε το μηλόξυδο.
Ισχύει επίσης ότι δεν πρέπει ν' αφήνουμε τα μεταλλικά κουτάλια-πιρούνια-μαχαίρια μέσα στα φαγητά και τις σαλάτες :)
Δεν είναι το ίδιο. Το σκόρδο χάνει ουσίες ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε χημ. Αντίδραση με βλαβερή συνέπεια.
Θα το ψάξω και εγώ. Την σαλάτα πάντως Μαρία με τα χέρια την τρώω(με ψωμί εννοώ εεε)
Γνωστό για το μηλόξυδο (εγώ δεν χρησιμοποιώ) το ίδιο DeukalionΔημήτρη ισχύει και για το σκόρδο (εννοώ να κόβεται με μεταλλικό μαχαίρι, αλλά ελάχιστοι το κάνουν)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.