Αυτή είναι υπόθεση Γιάννη. Με την ίδια λογική υποθέτω ότι είναι κατατονικά επειδή προφανώς πάσχουν από κάποια ασθένεια που μας οδήγησε στη χορήγηση του φαρμάκου.Επίσης, κάτι που είχα παρατηρήσει στο παρελθόν, είναι ότι την επόμενη της εφαρμογής της, και ίσως και για 2 ημέρες, τα πουλάκια που την έχουν χορηγηθεί είναι κατατονικά
Τα περισσότερα φάρμακα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αυτά που καταπίνουμε.μια και διαδερμικά περνά στην κυκλοφορία του αίματος κι επομένως πάει σχεδόν παντού
Δεν νομίζω να έχουν σχέση οι συγκρίσεις αυτές μεταξύ τους. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για βακτήρια, στην δεύτερη για ιούς και στην τρίτη, κοινώς για μαμούνια. :)Όποτε, όπως δεν παίρνεις αντιβίωση επειδή πχ η γυναίκα σου εχει βακτηριακή αμυγδαλίτιδα, όπως δεν πρέπει να σου συνταγογραφούν αντιβίωση όταν έχεις ίωση, διότι το αντιβιοτικό δεν σκοτώνει τους ιούς, έτσι μόνο μειονεκτήματα μπορείς να έχεις αν χορηγήσεις pulmosan σε ένα καναρίνι
Συμφωνούμε.Άλλωστε, όλα τα φάρμακα έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες και έτσι χρειάζονται προσεκτική, by the book, χρηση
... Κι εγώ το διαπίστωσα αυτό... Επίσης, κάτι που είχα παρατηρήσει στο παρελθόν, είναι ότι την επόμενη της εφαρμογής της, και ίσως και για 2 ημέρες, τα πουλάκια που την έχουν χορηγηθεί είναι κατατονικά.
...όχι Σταύρο, δεν είναι υπόθεση κι εγώ το είχα διαπιστώσει αυτό (δηλ όταν ο γιατρός ή εγώ βάζαμε pulmosan στον admiral) έπεφτε-εξασθενούσε για μια δυο μέρες και επανερχόταν μετά, ενώ λίγη ώρα πριν την εφαρμογή δεν έδειχνε έτσι.Αυτή είναι υπόθεση Γιάννη. Με την ίδια λογική υποθέτω ότι είναι κατατονικά επειδή προφανώς πάσχουν από κάποια ασθένεια που μας οδήγησε στη χορήγηση του φαρμάκου.
Έχετε δίκιο, έκανα λάθος στον ορισμό. Εμπειρική διαπίστωση θα ταίριαζε καλύτερα.κι εγώ το διαπίστωσα αυτό
δεν χορηγούνται φάρμακα άσκοπα
Δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για αυτές τις περιπτώσεις Γιάννη. Μιλάω για:Και γιατί άλλωστε να επιβαρύνω έναν οργανισμό με μια ουσία που θα σκοτώσει ένα παράσιτο, που εχει ελάχιστες πιθανότητες να τον προσβάλλει, ενόσω δεν εχει συμπτώματα
φυσικά όπως ανέφερα προηγουμένως δεν μιλώ για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει καμία ένδειξη. Άλλωστε, το φάρμακο και η έννοια πρόληψη δεν ταιριάζουν και πολύ. Φάρμακα δίνονται για να αντιμετωπιστεί μια ασθένεια, για να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο υποτροπής, και για να αποτραπεί το ενδεχόμενο επιδείνωσης μιας υπάρχουσας κατάστασης
Επομένως, για ποιο λόγο αποφεύγουμε τη χρήση ενός φαρμάκου όταν έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι μπορεί να πάσχει από μια ασθένεια που προλαμβάνει ή ακόμη και θεραπεύει το φάρμακο που θα δώσουμε; Ποιο είναι το κακό που μπορεί να κάνουμε στο πουλί;
Χα χα το πουλί το βγάζει από την τσέπη του :)Οδηγίες πως να χρησιμοποιήσετε το Air Sac Mite treatment.
Μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες, επανάληψη μετά από 21 ημέρες τουλάχιστον μια φορά κι έπειτα ίσως και μια ακόμα, μια σταγόνα ανάμεσα στους ώμους με παραμερισμενα πούπουλα για πουλάκι 30 γραμμαρίων. Μεγαλύτερη δόση μπορεί να οδηγήσει έως και στο θάνατο.Το scatt ποιά είναι η δοσολογία; Μία φορά και ξανά από 21 μέρες 3 φορές;Ή 3 φορές σε 21 μέρες ανά βδομάδα;
Από Αυστραλία; Έκανες έρευνα και το βρήκες έτσι φθηνότερα; Κάνε σύγκριση της δραστικής ουσίας και εφαρμογής που γράφει το δικό σου με αυτό του internet.Το παρήγγειλα από Αυστραλία.
Δε νομίζω πως οι ετικέτα αλλάζει κάτι... Παρά μόνο ίσως το marketing.Είχα παραγγείλει το scatt αλλά το σκεύασμα που ήρθε δεν είναι αυτό με την μαύρη ετικέτα. Είναι με άσπρη ετικέτα διαφορετική από αυτήν που δείχνεται αρχικά.Αλλά γράφει κανονικά scatt. Το παρήγγειλα από Αυστραλία.Λέτε να είναι άλλο σκεύασμα;
Μαρία μόνο απο 'κει μπορείς να το προμηθευτείς... ή τουλάχιστο μέχρι πριν λίγα χρόνια.Από Αυστραλία; Έκανες έρευνα και το βρήκες έτσι φθηνότερα; Κάνε σύγκριση της δραστικής ουσίας και εφαρμογής που γράφει το δικό σου με αυτό του internet.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας