GreekMan72
PB Known Member
Εύκολη συνταγή την οποία θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!
Από τις καλύτερες και απλές βάσεις αυγοτροφών που εχω συναντήσει στο φόρουμ. Αντώνη σου αξίζουν πολλά μπράβο. Θέλω να την φτιάξω και εγώ, αλλά δεν ξέρω ποιές είναι οι αναλογίες για 11 καναρίνια που έχω εγώ, καθώς τα 620 γραμμάρια που βγαίνει τελικό προϊόν είναι πάρα πολλά για την περίπτωσή μου.Τα υλικά είναι τα εξής:
- 200γρ σιμιγδάλι σίτου
- 500γρ ασπράδι αυγού
- 250γρ αυγα (5-6 ανάλογα με το μέγεθος)
- 50γρ ελαιόλαδο
Είναι ολόκληρα. Το επιπλέον ασπράδι μπαίνει για να αυξηθεί το ποσοστό πρωτεΐνης χωρίς να αυξηθούν τα λιπαρά.Είναι ολόκληρα ; η είναι οι κροκοι από τα ασπράδι που θα χρισημοποιηθουν;
Από ότι γνωρίζω τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία δεν επηρεάζονται από την θερμοκρασία.Θα επηρεάσει η ψύξη λες κατά πολυ τα ιχνοστοιχεία?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας