Kiriazis
PB Member
Σήμερα έγινε νέα δοκιμή με παραλλαγές όμως.
Έβαλα δύο αυγά ολόκληρα με χοντρό σιμιγδάλι με το μάτι μέχρι να γίνει ένας χυλός.
Στη συνέχεια έβαλα το μίγμα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά αφού πρώτα το σκέπασα με αλουμινόχαρτο και από πάνω έβαλα και τα τσόφλια για να προστεθούν αργότερα στο τελικό προϊόν.
Αφού έσβησε ο φούρνος το άφησα μέσα για άλλο ένα τέταρτο και στη συνέχεια το έβγαλα στο μπαλκόνι για να κρυώσει. Μετά από μια ώρα αφού κρύωσε καλά το έκανα κομματάκια και το έβαλα στο μουλτι όπου πρόσθεσα μία κουταλιά ρίγανη, ένα κουταλάκι μπούκοβο, δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τα τσόφλια.
Δε ξέρω αν άρεσε στα καναρινάκια μου αλλά χωρίς τα τσόφλια εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!
Έβαλα δύο αυγά ολόκληρα με χοντρό σιμιγδάλι με το μάτι μέχρι να γίνει ένας χυλός.
Στη συνέχεια έβαλα το μίγμα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά αφού πρώτα το σκέπασα με αλουμινόχαρτο και από πάνω έβαλα και τα τσόφλια για να προστεθούν αργότερα στο τελικό προϊόν.
Αφού έσβησε ο φούρνος το άφησα μέσα για άλλο ένα τέταρτο και στη συνέχεια το έβγαλα στο μπαλκόνι για να κρυώσει. Μετά από μια ώρα αφού κρύωσε καλά το έκανα κομματάκια και το έβαλα στο μουλτι όπου πρόσθεσα μία κουταλιά ρίγανη, ένα κουταλάκι μπούκοβο, δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τα τσόφλια.
Δε ξέρω αν άρεσε στα καναρινάκια μου αλλά χωρίς τα τσόφλια εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!