Διατροφή "The Bakery" βάση αυγοτροφής

Σήμερα έγινε νέα δοκιμή με παραλλαγές όμως.
Έβαλα δύο αυγά ολόκληρα με χοντρό σιμιγδάλι με το μάτι μέχρι να γίνει ένας χυλός.

IMG_20220324_115756.webp

Στη συνέχεια έβαλα το μίγμα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά αφού πρώτα το σκέπασα με αλουμινόχαρτο και από πάνω έβαλα και τα τσόφλια για να προστεθούν αργότερα στο τελικό προϊόν.
IMG_20220324_120101.webp

Αφού έσβησε ο φούρνος το άφησα μέσα για άλλο ένα τέταρτο και στη συνέχεια το έβγαλα στο μπαλκόνι για να κρυώσει. Μετά από μια ώρα αφού κρύωσε καλά το έκανα κομματάκια και το έβαλα στο μουλτι όπου πρόσθεσα μία κουταλιά ρίγανη, ένα κουταλάκι μπούκοβο, δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τα τσόφλια.
IMG_20220324_155624.webp
IMG_20220324_155557.webp

Δε ξέρω αν άρεσε στα καναρινάκια μου αλλά χωρίς τα τσόφλια εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!
 
@Tony Forpus ναι φαίνεται και θέλω να πιστεύω πως είναι κιόλας καλύτερη από την προηγούμενη.
Στην προηγούμενη αποδείχτηκε λάθος ο τεμαχισμός και η τοποθέτηση ξανά στο φούρνο γιατί έγινε αρκετά σκληρό σαν φρυγανιά και στην ουσία μεγάλο μέρος πήγε χαμένο γιατί δεν μπορούσαν να το φάνε.
 
Back
Top