Διατροφή Άρνηση κατανάλωσης νέων τροφων απο Lovebird

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lovebird
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lovebird

PB New Member
Εγγραφή
18 Οκτ 2008
Μηνύματα
79
Πόλη
Πτολεμαΐδα
παιδια εγω εχω ηδη το peace faced μου 2 βδομαδες και οτι και αν του εχω δωσει απο φρουτα λαχανικα δεν λεει να τα αγγιξει. Ουτε αυγο ουτε τιποτα.

τον εχω σε ενα συγκεκριμενο σημειο παντα. Οταν τον πλησιαζω δεν φευγει αν και καποιες φορες κατεβαινει ησυχα στον πατο.λετε να μην εχει προσαρμοστει ακομη;
 
Το δυσκολο ειναι να μαθει να τρωει νεες τροφες. Εσυ συνεχισε να επιμενεις να του τα δινεις και ας τα πετας ολοκληρα στην αρχη. Μετα απο λιγο καιρο θα μαθει να τα τρωει. Να καθεσαι διπλα του και να κανεις οτι τα τρως κι εσυ κανοντας ηχο οτι σου αρεσουν πολυ ωστε να τον κανεις να ζηλεψει. :)
 
Εσύ συννέχισε να του βάζεις.. Αργά ή γρήγορα θα φάει.. Απλά θέλει υπομονή! Δεν είναι μαθημένο να τρώει κάτι άλλο εκτός από σπόρους, οπότε 8α αργήσει να δοκημάσει οτιδήποτε άλλο!
 
να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι μπορει να ζηλεψει!

μενω εκπληκτος

να σαι καλα!
 
βασικα οπως λεω παντα καλα τα petshop αλλα ρε παιδια ειναι πολυ shop για να μην πω μονο shop και καθολου pet. Ενταξει τα εχουν τα πουλια σε φαση μονο να ζουν.η δικη μου γνωμη ειναι πως δεν θα πρεπε να ναι ετσι.
 
Είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους.. Είναι ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ όλοι οι παπαγάλοι. :D
Εγώ ότι με δει να τρώω θέλει να το δοκημάσει οπωσδήποτε!
 
Και εγω εχω δυο Lovebirds (fischer, peached face) εδω και δυο εβδομαδες και εχω δοκιμασει να τους δωσω καροτα και μαρουλι και δεν τα αγγιζουν... Επισης αναρωτιεμαι αν πρεπει να τους αγορασω βιταμινες και τι ειδος... Και τι ειδος λιχουδιες να τους δινω στο χερι αν ειναι για να με συνηθισουν...

Ευχαριστω!
 
Δοκίμασε να τους βάλει και μήλο. Συνήθως όλοι οι παπαγάλοι το λατρεύουν. Βιταμίνες μπορείς να ζητήσεις απο το pet. Οχι χύμα όμως. Μόνο συσκευασμένες. Λιχουδιές κάποιο στίκ για να τα δελεάσεις; Αν δεις ότι τους αρέσει το μήλο, να τους δίνεις με το χέρι σου μήλο. Εσυ θα βρεις με τον καιρό τι τους αρέσει και με τι μπορείς να τους δελεάζεις.
 
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τα Lovebirds μου. Εδω και 3 εβδομαδες που τα εχω δεν τρωνε φρουτα και λαχανικα. Τους εχω βαλει καροτο, μηλο μπανανα. Μονο λιγο το καροτο δοκιμασανε. Τα αλλα τιποτα και εχω ψιλοαπελπιστει. Επομενως συμπασχουμε! Που θα παει... Πιστευω σιγα σιγα να συνηθισουν!
 
Back
Top