Διατροφή Πήρα ένα Ringneck 2,5 μηνών και δεν μπορώ να το ταΐσω

μολις πριν λιγο.. Νομιζα πως κοιματε πηγα να του βαλω κι αλλη τροφη και να καθαρισω το κλουβι και τον βρηκα νεκρο.
 
δεν εχω ιδεα.. ετρωγε κανονικοτατα τις τελευταιες μερες
 
Δυστυχώς είναι κάτι που έχουμε δει πολλές φορές να γίνεται και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε αν κάποιοι δεν αρχίσουν επιτέλους να σέβονται οτιδηποτε έχει ψυχή, όσο μικρό κι αν είναι.
Λυπάμαι πολύ για την αθώα ψυχουλα που έφυγε πριν καν αρχίσει τη ζωή του.
 
Λυπαμαι και για το πτηνο. και για την Ελεανα, και επισης λυπαμαι και για τον εκτροφεα για τα μυαλα που κουβαλα. Ειναι γνωστη τακτικη στην Κυπρο και το εχω γραψει και παλαιοτερα εδω μεσα, πουλανε μη απογαλακτισμενα μωρα πιο ακριβα για το λογο οτι θα ημερεψουν με το ταισμα. Ειμαστε ομως και εμεις (αγοραστες) ορνια, , εν ετει 2019 που και σε μπακαλικο να παμε, αν δεν διαβασουμε σχολια στο trip advisor δεν παμε, αλλα για κατοικιδιο με κλειστα ματια παμε ντουγρου στον πιο ανήθικο εκτροφεα, και χωρις να γνωριζουμε και εμεις οι ιδιοι πως να το ζησουμε αυτο το κατοικίδιο.
 
Η ιστορία μου θύμισε μια από τις πολλές των σκυλιών ράτσας... Που σε μικρά κλουβιά και σε άθλιες συνθήκες απλά αναπαράγονται και αρπάζονται τα κουτάβια τους μια μέρα και στέλνονται στα πετ σοπ.
Αυτό δεν είναι εκτροφη αλλά απλή παράγωγη ταλαιπωρημένων ψυχών.
Πίσω απο μια σωστή εκτροφη υπάρχει μελέτη, σωστή επιλογή γεννητόρων, σωστές συνθήκες, προετοιμασία και σεβασμος στη διαδικασία, με σκοπό και στόχο να βελτιώσεις το είδος που εκτρέφεις και όχι απλά να το πολλαπλασιάσεις.

Λυπάμαι πολύ για το πουλάκι και για σένα που μπήκες σε αυτή τη διαδικασία... Τώρα ξέρεις πως δεν είναι ευκολο το μεγάλωμα ενος μικρου πουλιου... Αν δε μελετησεις και δε σου δείξουν το τρόπο μη το ξανα επιχειρήσεις γιατι μόνο πόνο θα σου προσφέρει αυτή η διαδικασία.
 
Τελευταία επεξεργασία:
... Βρε παιδιά να ρωτησω γιατι να κόβονται τα φτερά
Δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα Ελένη γι'αυτήν την ερώτηση και δεν σχετίζεται και με το γεγονός του θανάτου. Αν κάνεις μια Αναζήτηση με τις λέξεις κλειδιά θα βρεις υπάρχοντα θέματα με πολλές απόψεις κι επίσης μπορείς αν δεν καλυφθείς να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα στην κατάλληλη θεματική ενότητα. :)
 

Σχετικά θέματα

Back
Top