Την ιδια δινω και εγω 3 χρονια Ανεστη, ασχετως τι περιεχει μεσα εγω βλεπω οτι τρωει μονο λευκους κ μαυρους ηλιοσπορους, Τροφη για Ασιατικους παπαγαλους δεν εχω δει πουθενα κ στα γνωστα μαγαζια αυτους δινουν! Οι μικροτεροι ειναι για κοκατιλ που δεν τους τρωνε καθολουΔεν νομίζω ότι έχεις διαλέξει την σωστή τροφή. Δεν είναι ίδιου είδους ή μεγέθους το ρινγκνεκ.
Αν ειναι μαυρο το ματι ειναι κατω απο 1 ετους, αν εχει δακτυλιδι, εγω ασπρο το βλεπω, πανω απο 1 ετουςΈχω μια ερώτηση να κάνω και αν μπορεί κάποιος να μου πει αν γύρω από το μάτι μέσα το δαχτυλίδι είναι κίτρινο δείχνει κάτι για την ηλικία του;
Την ιδια δινω και εγω 3 χρονια Ανεστη, ασχετως τι περιεχει μεσα εγω βλεπω οτι τρωει μονο λευκους κ μαυρους ηλιοσπορους, Τροφη για Ασιατικους παπαγαλους δεν εχω δει πουθενα κ στα γνωστα μαγαζια αυτους δινουν! Οι μικροτεροι ειναι για κοκατιλ που δεν τους τρωνε καθολου
[automerge]1553415166[/automerge]
Αν ειναι μαυρο το ματι ειναι κατω απο 1 ετους, αν εχει δακτυλιδι, εγω ασπρο το βλεπω, πανω απο 1 ετους
Όποτε ψάχνω να βρω τροφή για λοβακια. Πρέπει να αλλάξω σταδιακά τη τροφή παρόλο που είναι της ίδιας εταιρείας; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια σας!
Οκ θα δοκιμασω απλα να σου πω οτι σπορους μικρους σε μεγεθος δεν ασχολειται κανΆρα Τάκη ξέρεις ότι δεν τρώει σωστά αφού διαλέγει μόνο τους ηλιόσπορους. Στη θέση σου θα διάλεγα το μίγμα για lovebirds π.χ. View attachment 61614
Υπάρχουν κι αφρικανικά ρινγκνεκς και θεωρώ ότι οι ανάγκες του θα καλύπτονται με αυτή την τροφή.
Αν σας δείξω το μίγμα σπόρων που τρώει το κοκατού θα ξαφνιαστείτε απο το μέγεθος, θα νομίζετε ότι είναι για κοκατίλ ή λαβμπερντ. Τα μίγματα αυτά που υπάρχουν στην Ευρώπη φοουλ στον ηλιόσπορο δεν τα βρίσκεις εδώ ακόμη κι αν ψάξεις.
Αυτά πάιρνω και τα τρώει ο κοκατιλάκος με βουλιμία (τα δίνω βέβαια σα λιχουδιά και όχι ως βασική τροφή).τσαμπι κεχρι rio
Οκ θα δοκιμασω απλα να σου πω οτι σπορους μικρους σε μεγεθος δεν ασχολειται καν
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας