Ασθένειες Άρρωστο καναρινι

Καλημέρα παιδιά. Μετά από τόσες μέρες το πουλάκι ζει. Μετά τα φάρμακα που του έδινα σταγόνα σταγόνα εκεί που ήταν ανάσκελα με τα πόδια στον ουρανό, τώρα και τρεις μέρες αν μη τι άλλο περπατάει στο πάτωμα του κλουβιού,τρώει και πίνει μόνο του. Δεν πετάει όμως.Από κάτω η κοιλιά του αρχίζει να πέρνει το κανονικό της χρωμα από μαυρη που ήταν. Δεν τρέφω ελπίδες όμως. Θέλω να σωθεί αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί.

Καλημέρα παιδιά. Μετά από τόσες μέρες το πουλάκι ζει. Μετά τα φάρμακα που του έδινα σταγόνα σταγόνα εκεί που ήταν ανάσκελα με τα πόδια στον ουρανό, τώρα και τρεις μέρες αν μη τι άλλο περπατάει στο πάτωμα του κλουβιού,τρώει και πίνει μόνο του. Δεν πετάει όμως.Από κάτω η κοιλιά του αρχίζει να πέρνει το κανονικό της χρωμα από μαυρη που ήταν. Δεν τρέφω ελπίδες όμως. Θέλω να σωθεί αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί.

Ειμαι σιγουρος οτι θα σωθει και αυτο οφειλεται σε ολα αυτα που του προσφερεις, μην το βαζεις κατω και να ξερεις οτι ο μικρος σου φιλος καταλαβαινει αυτα που κανεις γι'αυτον και ετσι του δινεις δυναμη. Γι'αυτο τον βλεπεις και αρχιζει και παιρνει τα πανω του.

το οτι καθαρισε η κοιλιτσα του και περπαταει ειναι πολυ ενθαρρυντικο! Δωσε πολυβιταμινες και προβιοτικο! Καλη τροφη και καθαριοτητα ιδιως τωρα που ειναι συνεχως στον πατο του κλουβιου! 🙄

Back