Ούτε σήμερα δεν μπήκε;
ναι καλύτερα.βαλα αριστερα και απο πισο χαρτι.. Κανει:::
ναι καλύτερα.βαλα αριστερα και απο πισο χαρτι.. Κανει:::
Είδες που ανησυχούσες; Δεν έχουν όλοι οι αρσενικοί την ίδια συμπεριφορά. Άλλοι αντικαθιστούν τη θηλυκιά όταν βγαίνει από τη φωλιά για να φάει, άλλοι όχι. Αυτό μη σε προβληματίζει. Άστα στην ησυχία τους και όλα θα εξελιχθούν καλά.Παιδια σας εχω νεα, σημερα ειναι μεσα ολη μερα... Βγαινει να φαι μονο.. Απλα ο αρσενικος δεν την αντικαθηστα... Οταν βγαινει
Στα ζεμπράκια γίνεται συνήθως.Να ξερεις οτι δεν συνηθιζεται να παιρνει τη θεση τους ο αρσενικος οταν βγαινουν εκτος φωλιας.
Πρεπει απαραιτητως να γινεται ομως; Εννοω αν δεν μπαινει υπαρχει προβλημα; Ισως δεν το εθεσα σωστα, επρεπε να εχω προσθεσει "δε μπαινει παντα".Στα ζεμπράκια γίνεται συνήθως.
Επομενως δεν υπαρχει προβλημα και οταν δεν μπαινει;Ναι ακριβώς έτσι, συνήθως μπαίνει αλλά δεν μπαίνει και πάντα, εξαρτάται από το πουλί.
Δεν είμαι και εκτροφέας ζεμπρακίων να έχω απόλυτη γνώμη, απλά γίνεται κι αυτό. Ωστόσο καθένας μας, κάτι που ξεφεύγει από το συνηθισμένο, πρέπει να το έχει σαν κρατούμενο στο μυαλό του και να το παρατηρεί και για την συνέχεια της συμπεριφοράς. Σίγουρα από μόνο του δεν σημαίνει κάτι κακό, εφόσον παρατηρείται ως εξαίρεση και σε επιτυχημένες γέννες.Επομενως δεν υπαρχει προβλημα και οταν δεν μπαινει;
Από σήμερα και μετά να περιμένεις τις αφίξεις...Καλημερα σας... Ολα καλα μεχρι στιγμης... Ειμαστε 13 μερα απο την γεννηση του πρωτου αυγου... Ποτε περιπου πρεπει να σκαει το προττο αγγελουδι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας