Σωστή η ΜΑΡΙΑ.
Ευχαριστώ Ηλία μου αλλά η Μαρία απλά έμαθε να παρακολουθεί το φόρουμ. https://community.petbirds.gr/threads/Διάρκεια-επώασης-αυγών.25965/Σωστή η ΜΑΡΙΑ.
Όχι βέβαια. Οι μέρες μετράνε από τη στιγμή που θα κάτσει η θηλυκιά μόνιμα στη φωλιά και ανεβάσει θερμοκρασία.Ααα δεν πιανει απο το πρωτο αυγο;
Άντε μπράβο, να σου ζήσει, με το άγχος σου!θα χρειαστει να τους βαζω καποιο φρουτο για βιταμινες;
Στην Αθήνα δεν βρίσκεις πουθενά κεχρί σενεγάλης; Περίεργο μου φαίνεται. Αυγοτροφή εννοούμε την έτοιμη αγοραστή. Αν δεν έχεις πάρει ήδη (που θα σε σκοτώσω) βράσε αυγό 15 λεπτά, κάντο νιανιά και άλλαζε από 1/4 κάθε που τελειώνει. Το υπόλοιπο στο ψυγείο.Κεχρι εψαξα αλλα δεν βρισκω πουθενα.. Αυγοτροφη θα τους βαζω, αυγο τριμενο ετσι;
Μπορείς να παραγγείλεις από e Shop.Εχω παρει αυγοτροφη.. Κεχρι σενεγαλης πηγα σε 4 μαγαζια και μ ειπαν οτι δεν το φερνουν.. Δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο..
Ααα έχεις αυγοτροφή. Κεχρί σε ποια περιοχή κινήθηκες αν επιτρέπεται και δεν βρήκες;Εχω παρει αυγοτροφη.. Κεχρι σενεγαλης πηγα σε 4 μαγαζια και μ ειπαν οτι δεν το φερνουν.. Δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας