Ένα κομμάτι λάστιχο ποτίσματος σχισμένο κατά μήκος τοποθετημένο πάνω στο πλέγμα θα επιτρέπει στον Βαζελάκο να στέκεται πιο καλά και θα περιορίσει αφάνταστα τους κινδύνους τραυματισμού.σημερα ο βαζελακος κανει την βολτα του την εξερευνηση του σημερα πολυ καλυτερα
Καλή ιδέα αλλά το ξύλο είναι προτιμότερο, πιο σταθερό στο πάτημα και δεν θα επηρεάζεται το ίδιο από την θερμοκρασία (το λάστιχο καίει όταν βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο).:)Ένα κομμάτι λάστιχο ποτίσματος σχισμένο κατά μήκος τοποθετημένο πάνω στο πλέγμα θα επιτρέπει στον Βαζελάκο να στέκεται πιο καλά και θα περιορίσει αφάνταστα τους κινδύνους τραυματισμού.
Μα τι 'σαι εσύ, δεν σε προλαβαίνουμε :) Τι υλικό χρησιμοποίησες; Το είχες;το λυσαμε και αυτο
Αν το αναγνωρίσω, ευχαρίστως :)μαρια θα σιυ δειξω ενα χορτο να μου πεις τι ειναι και αν κανει να τρωνε τα πουλακια
Πρόσεχε βέβαια, δεν ξέρουμε, δεν δίνουμε.ναι στον κηπο μου βγηκε αλλα δεν ξερω τι ειναι
Δεν είναι ασφαλής μέθοδος, μπορεί να τρώνε κάτι που δεν κάνει να φάνε τα δικά μας, δεν έχουν ίδιους μηχανισμούς άμυνας.θα παρακολουθησω τα αγριοπουλα σπουργιτες κλπ να δω θα πανε να φανε
περνα και πτεοροια μαδαει πολυ και σε καθε περιπτωση οπως και ο ανθρωπος ετσι και γενικα τα ζωα τα πουλια σε ενα προβλημα το αντιπετωπιζουν διαφορετικα
γεια σας φιλαρακια να ρωτησω κ εγω κατι; Ειναι απαραιτητο να τους κοβουμε τα φτερα; Εγω δεν το εκανα ποτε φοβαμε μην πονεσει. Αλλα αν πρεπει να το κανω.περνα και πτεοροια μαδαει πολυ και σε καθε περιπτωση οπως και ο ανθρωπος ετσι και γενικα τα ζωα τα πουλια σε ενα προβλημα το αντιπετωπιζουν διαφορετικα
Δεν υπάρχει πρέπει ή δεν πρέπει, αφορά τις συνθήκες ζωής που έχετε μαζί με το πουλί.γεια σας φιλαρακια να ρωτησω κ εγω κατι; Ειναι απαραιτητο να τους κοβουμε τα φτερα; Εγω δεν το εκανα ποτε φοβαμε μην πονεσει. Αλλα αν πρεπει να το κανω.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας