@Vasia24 Οι δύο που έχουν μεγάλη απόσταση (μεσαία και χαμηλή) δεν πετάει. Ειδικά τη χαμηλή δεν την χρησιμοποιεί παρά μόνο για τροφή και νερό. Βασικά όταν θέλει να πάει σε πατηθρα, σκαρφαλώνει, ακόμη και ανάποδα. Τη ψηλή την έχει για ύπνο, τη μεσαία για να μας παρακολουθεί - να παίζει και τη χαμηλή για φαι. Από τη μεσαία προς ψηλή (και το αντίθετο) απλά πηδάει και μετά τα κάνει όλα σκαρφαλώνοντας.
Κλουβί δεν γίνεται να του αγοράσω πιο μεγάλο καθώς δεν θα υπάρχει χώρος για να μπει στο σπίτι, επίσης θα φαίνεται και από το μπαλκόνι σε αρπακτικά κτλ. Τέλος μου φεύγουν πολλά χρήματα για την υγεία του (τελευταία χρόνια), που τον ελέγχω συνεχώς (εξετάσεις, φάρμακα κτλ).
Γενικότερα, πέρα από το θέμα χρημάτων, ανέκαθεν προσέχουμε σύμφωνα και με τις συμβουλές του πρώην πτηνιατρου του και από Κομοτηνή, να μην γίνονται αλλαγές ή να γίνονται με αργά βήματα καθώς στρεσσαρεται εύκολα και έχουμε θέματα υγείας.
Θα ήθελα και εγώ ένα κλικ πιο μεγάλο κλουβί να έχει αλλά μετά δεν θα χωράει και θα πρέπει να το έχουμε στην κουζίνα.
Τέλος, έχει λίγο καιρό που ακόμη και την πατηθρα που είναι ψηλά, την χαμήλωσα επειδή το βλέπω ότι άρχισαν να φαίνονται τα χρόνια της και δεν είναι πλέον ο Spiderman και δεν θέλω να κρεμιέται ανάποδα. Δεν ξέρω αν είναι λάθος αλλά τις έχω τοποθετήσει έτσι ώστε να μην δυσκολεύεται στην μετακίνηση της.