Antiateira
PB New Member
@Vasia24 Πλέον δεν έχει αίμα φρέσκο αλλά η κύστη παραμένει μεγάλη με πύον. Είναι κακόκεφο, επειδή το ταλαιπωρώ. Δεν θέλει να με βλέπει και πλέον μου αγριεύει. Αύριο τελειώνει η θεραπεία αλλά εγώ θα συνεχίσω με το αντισηπτικό. Την Παρασκευή έκλεισα ραντεβού με κτηνιατρική κλινική (δεν γνωρίζουν από πτηνά αλλά εκεί του είχανε κόψει το ράμφος και μου είχανε δώσει τις πρώτες πληροφορίες για φάρμακα όταν το είχε πάθει) για να δούνε άμα μολύνθηκε (επούλωση της πληγής κτλ) και αναλόγως τι θα μου πούνε να τα μεταφέρω σωστά στην Κομοτηνή. Από Δευτέρα (ίσως να στείλω και κόπρανα - θα δούμε), θα επικοινωνήσω με Κομοτηνή.
Επειδή το μικρό το έχω πετύχει να ξύνει την περιοχή και δεν επουλώνεται, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μην καλλωπίζεται? πχ πως βάζουν στα σκυλιά κάτι χωνιά στο κεφάλι για να μην ξύνουν τις πληγές τους.
Επειδή το μικρό το έχω πετύχει να ξύνει την περιοχή και δεν επουλώνεται, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μην καλλωπίζεται? πχ πως βάζουν στα σκυλιά κάτι χωνιά στο κεφάλι για να μην ξύνουν τις πληγές τους.