Ασθένειες Έφυγε ένα κομμάτι ξεραμένο πύον από το budgie μου

@Antiateira πρώτα από όλα μπράβο σου κ μπράβο του. Έχει αποδειχτεί παλικάρι το τσακαλάκι σου κ εύχομαι γρήγορα να ξεπεράσει κ αυτή την περιπέτεια
Κ εγώ πιστεύω ότι ειδικά όταν ασθενούν τα πουλάκια από ένστικτο στρέφονται πιο πολύ στους φροντιστές τους. Δύο ερωτήσεις. Ποια φάρμακα σου συνέστησε κ ποιος είναι αυτός ο πτηνιατρος.
 
@MARY58 Μου είπε βασικά ότι έχω από φάρμακα, να τα πετάξω όλα!!!! Φουλ τοξικότηταε με λάθος διαγνώσεις, ακόμη και οι βιταμίνες που έπαιρνε που μου τις βάζανε ως συμπλήρωμα της αποθεραπείας, πέταμα και αυτά. Επίσης ακατάλληλο και το ultra levure,μου έγραψε άλλο που είναι για τα πτηνά. Ή άμα θέλω να τα στείλω σε σωματεία συλλόγους για άγρια ζώα κτλ.
Το μόνο που κρατάω είναι το αντισηπτικό τζελ που θα συνεχίσω να το βάζω. Μου έγραψε άλλες βιταμίνες, προβιοτικα που κάνουν δουλειά.
Το όλο θέμα με τον αδένα προήλθε από το ράμφος που μεγαλώνει συνεχώς και αυτό τραυματίζεται. Το ράμφος μεγαλώνει από τα ακατάλληλα φάρμακα, ακατάλληλες βιταμίνες και έχει παράσιτα παρόλο που το ράμφος και τα πόδια του είναι καθαρά. Μου διευκρίνισε ότι άλλο είναι το ξισιμο που κάνει για τον καλλωπισμό του και άλλο όταν επιμένει σε σημεία.
Ονομάζεται Τηλέμαχος Μάντζιος και είναι Πτηνιατρος διδάκτωρ ΑΠΘ, δεν έχει όπως προείπα ιατρείο. Τα ραντεβού κανονίζονται μέσω κτηνιάτρων κέντρων.
 
  • Ευχαριστώ
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top