Χίλια χρόνια να περάσουν Σίσσυ εγώ αγάπη γι'αυτό το σκύλο δεν πρόκειται να ξανανιώσω λυπάμαι! Η εικόνα του παπαγάλου μου μέσα στο στόμα του με στοιχειώνει! Δεν υπάρχει ανθρώπινη λογική ! Την λογική μου την έχασα μετά από αυτό το θεαμαΟ χρόνος που πέρασε από το φρικτό γεγονός, είναι ελάχιστος..
Όλοι εμείς το αντιμετωπίζουμε με το ''σοκ'' του διαβάσματος, αλλά δεν το ζήσαμε=
διατηρούμε ισορροπίες, συναισθήματα και σκέψεις με απόλυτη ''ψυχρή'' λογική.
Ο θυμός μετά από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός είναι επακόλουθο... Είναι νωρίς, δεν αντιδρούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Τόσο νωρίς (προς το παρόν) ώστε δικαιολογεί την ιδέα, το ζώο (αδέσποτο) να μην αντιδρά με ένστικτα, αλλά ανθρώπινη λογική...
Η τοποθέτηση μου, με συναίσθηση Μαρία
[automerge]1567327532[/automerge]
Δεν είναι στρεβλό το συναίσθημα που νιώθω για το σκύλο μετά από αυτό που είδα! Ασχέτως της ευθύνης μου! Το ίδιο θα ένιωθα για τον οποιοδήποτε έβλαπτε τον παπαγάλο σε οποιοδήποτε ζωικό βασίλειο αν ανήκε! Εγώ δεν μπήκα για να κατηγορήσω τον σκύλο η τον γείτονα είτε κανενα... Ο μόνος υπεύθυνος ειμαι εγώ. Θέλω να πω σε ανθρώπους που πρόκειται να πάρουν οποιοδήποτε πτηνό να μην νομίζουν πως τα κομμένα φτερά βοηθάνε σε κάτι. Δεν είναι το πρώτο πουλί που έχω πάρει.. Έχω κακή εμπειρία από αυτή την συνήθεια να τους κόβουν τα φτερά. Παθαίνουν ζημιές τα πουλιά αντί για καλό.έχω ξεκινήσει την επαφή μου με πουλιά από το 2006 ..Μαρια δεν ειναι σκοπος κανενος εδω να σου ριξει ή οχι ευθύνη.
Ειναι δεδομενο πως εχεις, οχι την μεγαλυτερη, αλλα ολη την ευθύνη.
Εδω οι κουβεντες που γινονται μενουν ως παρακαταθήκη για τα μελλοντικα μελη που θα μπουν και θα διαβασουν το θεμα.
Το Petbirds φιλοξενει και μικροτερα σε ηλικια μελη και καλο ειναι καποια πραγματα οσο και αν πονανε, οσο και αν ειναι ενοχλητικα στο ματι ή στο αυτι να λέγονται ως εχουν για να μην δημιουργούνται στρεβλες εικονες.
Τελευταία επεξεργασία: